gry na tamburynie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
gdzieś to kurwa znalazł xD ??
(koleś pewny swego)
(koleś pewny swego)
Też mi mistrz... dałbym to dziecku z Parkinsonem to by Ci się popisał.
Niby jestem ze znaczkiem scroller ale nie mogłem tego nie zauważyć i skomentować....proszę was,to jest sadol,a nie weźdodupy.pl
lepiej być w czymś dobry niż siedzieć cały dzień w domu i gapić się w monitor
Jakby robił to samo w spodniach, może by zyskał w moich oczach troche szacunku.
anger napisał/a:
pierdole kolejny z rzedu idiotow, Twój stary też cie ładnie napierdala kutasem po japieŁadnie Twój stary napierdala
Converter napisał/a:
a wiec wrzuc jakis sadystyczny temat a nie wrzucisz bo jestes jebanym idiotą i jedyne co potrafisz to wypisywac glupkowate komentarze?
Nie łącz zdań twierdzących z pytającymi. Po drugie soczysty chuj Ci w dupę - jeśli coś wrzucasz to przygotuj się także na negatywne opinie. Mój komentarz w przeciwieństwie do Twojego nie był głupi.
fart0wny napisał/a:
no negatywna opinia po chuju... opinia czlowieka ktory niestety ma wakacje i czas na to zeby wypisywac na sadisticu swoje gowniane komentarzyki, idz lepiej spac bo mama jutro Ci sniadanka nie zrobi jak zaspisz
Nie łącz zdań twierdzących z pytającymi. Po drugie soczysty chuj Ci w dupę - jeśli coś wrzucasz to przygotuj się także na negatywne opinie. Mój komentarz w przeciwieństwie do Twojego nie był głupi.
Japonia, tego nie ogarniesz
Gówno tam tamburyn. Gitarzysta wali takie solówki, że aż oczy płoną!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów