📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bitka bitka a i tak wiadomo ze na takie turnieje si echodzi po to zeby sie wieczorem schlac jak swinia
one są takie "realistyczne" :F zawsze mnie bawiło jak 2 "zakute łby" na pokazach parują ciosy mieczami. Za dużo to wspólnego z historią nie ma ale fakt - napierdalanie mieczem po ryju wygląda fajnie ;p
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
Osama cie zajebie za robienie laski euro-cwelom
Cóż nie wiem czy można nazwać to fajnym 0 krwi ani obitych ryjów.
A Korzonek.. W dupie byłeś, gówno widziałeś.
youtube.com/watch?v=eWS_gmCHjic - eliminacje
A Korzonek.. W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Poland first to fight!
Filmik spoko ale narrator ma głos jak gej udający twardziela ;]
Dobra, dobra tylko czy ktoś może mi powiedzieć po jaki chuj jest tam flaga USA i Izraela? USA nigdy nie miało rycerstwa, tak samo jak Izrael i cały jego naród, nigdy. Aaa... Sponsorzy?
Go2Hell napisał/a:
dodam tylko że ci w białych kubraczkach to Rosjanie
Nie wiem, jak ty ich rozpoznałeś w tej napierdalance
@korzonek - bo to jest sport, a nie "realistyczna" krwawa jatka
parowanie mieczem jest uzasadnione w walce typowe szermierczej (z rozejściem po każdym trafieniu) ale przy walce np. przez minutę (kto kogo więcej razy sieknie w tym czasie) albo w bohurcie (walczysz dopóki stoisz) praktycznie się go nie stosuje (chociaż to zależy od szkoły i zawodnika)
parowanie mieczem jest uzasadnione w walce typowe szermierczej (z rozejściem po każdym trafieniu) ale przy walce np. przez minutę (kto kogo więcej razy sieknie w tym czasie) albo w bohurcie (walczysz dopóki stoisz) praktycznie się go nie stosuje (chociaż to zależy od szkoły i zawodnika)
Zajebista sprawa. Sam bym się tak zabawił, ale nie mam kasy na sprzęt. Pozostaje latanie z patykiem po lesie
"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Dla mnie ludzie, którzy się takimi rzeczami zajmują, są dziwni w chuj. Ale nikomu nie szkodzą, na codzień się nie wychylają, więc nie ma sensu im ubliżać.
Idę na 1000000000000000000000000000000000000000000000000000 % ale będzie zabawa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów