18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Mistrzostwa w League of Legends
Mr Dan • 2012-10-14, 16:02
Co prawda nie każdy się tym interesuje, ale jest to jedna z najpopularniejszych gier.

Postanowiłem wstawić kilka filmików, by pokazać, jaki rozmach mają organizatorzy. Mistrzostwa skończyły się dzisiaj i znana jest już drużyna, która wygrała.

Puchar

Przed finałowymi grami - jeden z niewielu filmików pokazujących 'a jako grę dla doświadczonych. Te emocje, te pościgi, te wybuchy

Finałowa gra była jeszcze poprzedzona kilkoma śmiesznymi filmikami kilku znanych YouTuberów.

By jeszcze dorzucić do pieca napiszę, że suma nagród dla wszystkich uczestników, to $2mln dolarów z czego zwycięzcy mają $1mln.

No to nie pozostaje nic, jak tylko zostać "nolife" i wygrywać turnieje. Zarobisz więcej niż na normalnej pracy

A co wy sądzicie o głównej wygranej i całym show z tym związanym, bo dla mnie to trochę za dużo, jak na grę.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.3lite 2012-10-14, 22:42
Ja jebie, te gówno się wszędzie pojawiło - nawet na sadisticu : /

Znam jednego gościa z real, który z nami napić się nie chcę bo cały czas w to gówno gra i nie ma czasu, już zdążył wylecieć ze studiów i siedzi na utrzymaniu matki ale dalej ciśnie...
Zgłoś
COOHk 2012-10-14, 22:50
Pierdolicie farmazony e-sport idzie w dobrym kierunku. Wsumie nigdy nie było ze mnie zajebistego gracza dlatego moge sobie co najwyrzej pogladac tych jebnietych koreancow ale coz dota 2 nie wybije sie nad lola poniewaz riot ma za duzo pieniazkow i zorganizuje biliard lanów zanim dota wyjdzie z wersji beta
Zgłoś
VanHelsing 2012-10-15, 1:06
.3lite napisał/a:

Ja jebie, te gówno się wszędzie pojawiło - nawet na sadisticu : /

Znam jednego gościa z real, który z nami napić się nie chcę bo cały czas w to gówno gra i nie ma czasu, już zdążył wylecieć ze studiów i siedzi na utrzymaniu matki ale dalej ciśnie...

Zgłoś
sliqe 2012-10-15, 4:56
Jak zobaczyłem w komencie ten filmik z Cs'a to aż mi się zachciało znowu grac !
Zgłoś
moonmaker05 2012-10-15, 6:31
stracilem 2.25 sekundy na przewiniecie tego gowna...
Zgłoś
Lopez 2012-10-15, 13:25
Kurwa że w Tibie nie było takich mistrzostw światowych :s Teraz zamiast siedziec w akademiku i wpierdalac zupke chińską, siedział bym na Malediwach i żucał sie kawiorem z dziwkami :<<
Zgłoś
Sessvisto 2012-10-15, 15:52
W Dota 2 za pierwsze miejsce też było milion dolarów a to dopiero beta - to pokazuje jak LoL jest daleko za Dotą. Gra dla low skilli.

Btw. Do gracza, który gra bardzo słabo w Dote mówi się "Back to lol" - to chyba o czymś świadczy ; )
Zgłoś
Orissa 2012-10-16, 17:34
Z każdymi kolejnymi mistrzostwami mają coraz większy rozmach, ciekawe czy kiedyś to się zatrzyma. Nie wyobrażam sobie puli prawie 3 milionów za kilka miesięcy, zwłaszcza że sporo graczy odchodzi przez dostosowanie gry tylko do elit z diamond/gold elo

Nie lubię oglądać mistrzostw ani gier high elo, nudne to jak nie wiem. Wszystko to tylko zabezpieczenie terenu i skupienie się na 100% kasowaniu minionów, w pierwszych 20 minutach strach zadać chociaż jeden cios przeciwnikowi, itd. Ja rozumiem że to jest wyższa strategia, kompletna minimalizacja strat, ale to po prostu bycie pizdą i tyle. Dużo lepiej ogląda się normalne mecze, pełne debili i ludzi próbujących czegoś nowego, przynajmniej są jakieś ciekawe akcje, nieraz momenty w których leżysz ze śmiechu. Kto na mistrzostwach wjebałby się Shenem z 50-60% hp w 5 przeciwników i jeszcze wyszedł z tego żywy, kto podjąłby takie ryzyko? Kto zaliczałby supportem quadry i penty? Nie mówiąc już o hybrydowych buildach i nietypowych ustawieniach ekipy

Lubię sobie porównać tradycyjnego kosza i streetball. Tradycyjny jest dość nudny, sztywne reguły... Streetball to sztuka trollowania i robienia cudów z piłką, nie tylko proste zaliczanie kolejnych koszy. Tak właśnie wygląda sprawa z poważnymi meczami i tymi zwykłymi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem