18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
santaxl 2014-02-16, 20:48 43
rudy skurwysyn

"You can never be too white"
Zgłoś
zakart 2014-02-16, 20:56
Szkoda, że piłkarzy tam nie wysłaliśmy. Chuja by wygrali, ale przynajmniej " Słońce Peru" na kilka dni z kraju by spierdolił...
Zgłoś
Kosmodysk 2014-02-16, 21:07 3
Dobrze że wygrali złote medale, bo zaraz była by afera jaki to sztab darmozjadów z nimi pojechał.
Zgłoś
RockyWood 2014-02-16, 21:24
tam raczej powinien być jego syn a nie on

Rock.
Zgłoś
andrewerty 2014-02-16, 21:27 7
tusk to:
-CHudy
- Uczciwy
- Jegomość

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
606 2014-02-16, 22:32
Donek ugrał najwięcej.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
mieszalniapasz 2014-02-16, 22:34
Ten to ma brąz ale w gaciach

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
Płyta_Gnojowa 2014-02-16, 22:42 1
Ja tam za tuskiem nie przepadam, ale takie krytykowanie dla krytyki i nie pasująca w ogóle do obrazka osoba, jest bardziej żałosna od tuska
Zgłoś
sono 2014-02-16, 23:02 15
To nie jest krytykowanie dla krytyki. Tusk pojechał tam sobie robić dobry PR kosztem olimpijczyków. Tuż po bodajże skokach szczerzył mordę do kamery i zapowiadał, jak to wspaniale będzie teraz po olimpiadzie, że będą zmiany i chuje muje dzikie węże, a fakty są takie, że obcięli nagrody o połowę - w Vancouver 250 tys. za złoto, teraz 120 tys., panczeniści nie mają jednego w kraju krytego toru, a Bródka musiał prosić ludzi w Internecie o dotację, bo nie mieli za co jechać trenować za granicę.

Przypominam, że na pierdoloną piłkę nożną wydano w ostatnich latach kilka miliardów złotych. Tak, wliczam w to koszt stadionów, bo nigdy nie będą rentowne, a w moim mieście płaci się miesięcznie kilkaset tysięcy złotych na jego utrzymanie.

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
Cyrkiel1 2014-02-17, 1:18
Ostatnio na kwejsku chyba był filmik Cejrowskiego, odnośnie programów politycznych polityków. Porównał taki program, do kontraktu jaki polityk zawiera z wyborcą i jeśli taki kontrakt zostaje złamany, to taki polityk powinien zostać odsunięty od władzy. Ja tam bym dodał jeszcze jakieś publiczne skopanie mordy, ale dobre byłoby chociaż tyle.
Zgłoś
hardbot 2014-02-17, 1:50 1
Trochę zabawy i morda się cieszy.

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
p................6 2014-02-17, 2:27 1
Wrzucacie na sadolu, a jak powstaje Ruch Narodowy to macie w dupie i nie promujecie. Mówię do tych którzy mają w dupie.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-02-17, 10:55 1
To kurwa kpina jakaś jest z tym tuskiem , ja się pytam kto chciał go "wybielić" ? że niby afera z ambergoldem ?
Ten cały amber gold to pikuś z tym co on z kolesiami zapierdolił przez te prawie 6 lat . A jeszcze dwa złote lata przed nim

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów