Każdy z poniższych jest w czymś dobry:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szkoda, że piłkarzy tam nie wysłaliśmy. Chuja by wygrali, ale przynajmniej " Słońce Peru" na kilka dni z kraju by spierdolił...
Dobrze że wygrali złote medale, bo zaraz była by afera jaki to sztab darmozjadów z nimi pojechał.
Donek ugrał najwięcej.
Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Ja tam za tuskiem nie przepadam, ale takie krytykowanie dla krytyki i nie pasująca w ogóle do obrazka osoba, jest bardziej żałosna od tuska
To nie jest krytykowanie dla krytyki. Tusk pojechał tam sobie robić dobry PR kosztem olimpijczyków. Tuż po bodajże skokach szczerzył mordę do kamery i zapowiadał, jak to wspaniale będzie teraz po olimpiadzie, że będą zmiany i chuje muje dzikie węże, a fakty są takie, że obcięli nagrody o połowę - w Vancouver 250 tys. za złoto, teraz 120 tys., panczeniści nie mają jednego w kraju krytego toru, a Bródka musiał prosić ludzi w Internecie o dotację, bo nie mieli za co jechać trenować za granicę.
Przypominam, że na pierdoloną piłkę nożną wydano w ostatnich latach kilka miliardów złotych. Tak, wliczam w to koszt stadionów, bo nigdy nie będą rentowne, a w moim mieście płaci się miesięcznie kilkaset tysięcy złotych na jego utrzymanie.
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Przypominam, że na pierdoloną piłkę nożną wydano w ostatnich latach kilka miliardów złotych. Tak, wliczam w to koszt stadionów, bo nigdy nie będą rentowne, a w moim mieście płaci się miesięcznie kilkaset tysięcy złotych na jego utrzymanie.
Ostatnio na kwejsku chyba był filmik Cejrowskiego, odnośnie programów politycznych polityków. Porównał taki program, do kontraktu jaki polityk zawiera z wyborcą i jeśli taki kontrakt zostaje złamany, to taki polityk powinien zostać odsunięty od władzy. Ja tam bym dodał jeszcze jakieś publiczne skopanie mordy, ale dobre byłoby chociaż tyle.
Trochę zabawy i morda się cieszy.
Wrzucacie na sadolu, a jak powstaje Ruch Narodowy to macie w dupie i nie promujecie. Mówię do tych którzy mają w dupie.
To kurwa kpina jakaś jest z tym tuskiem , ja się pytam kto chciał go "wybielić" ? że niby afera z ambergoldem ?
Ten cały amber gold to pikuś z tym co on z kolesiami zapierdolił przez te prawie 6 lat . A jeszcze dwa złote lata przed nim
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Ten cały amber gold to pikuś z tym co on z kolesiami zapierdolił przez te prawie 6 lat . A jeszcze dwa złote lata przed nim
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów