jesteś kolejnym zwolennikiem tzw rosyjskowości na naszych drogach... i w ogóle?
Ja pierdolę... nie wiem czy jest coraz gorzej z niektórymi czy lepiej. Mamy coś takiego jak kodeks drogowy, i tam jest co nieco wytłumaczone co WOLNO a czego już no... nie bałdzo.
Parkowanie na trawniku to możesz sobie zrobić przed swoim kurwa domem za swoim ogrodzeniem na swoim prywatnym terenie. Ale czekaj... w sumie po co? jebać zasady - pierdolić prawo ! Od jutra będę parkował swoim autem na trawniku przed blokiem! O! I CHUJ! Przecież jakoś nie będę blokował nikomu wjazdu i nie zajmę 10 miejsc parkingowych.
katana wa bushi no tamashiAle tak na serio, sami wiemy jak ciężko o miejsca parkingowe gdziekolwiek, stanął gdzie stanął, trawnikiem tego nazwać nie można bo widzę tam tylko błocko, nie stoi na chodniku, nie utrudnia wjazdu, nikomu nic nie blokuje.
Wymaga przestrzegania prawa, a sam łamie prawo, dla tego tę karteczkę przybił bym mu gwoździem do czoła
powiem dobitniej. właśnie przez takie podejście do sprawy mamy taki burdel a nie inny w naszym kraju.
W sumie qwertyokkkk masz rację, jebać przepisy. jak nie będzie kasjerowi przeszkadzało wyniosę sobie ze sklepu telewizor. po co płacić, skoro nikomu to nie przeszkadza, że ot tak sobie wyniosę.
powiem dobitniej. właśnie przez takie podejście do sprawy mamy taki burdel a nie inny w naszym kraju.
Skoro twierdzisz, ze wyniesienie telewizora nie bedzie nikomu przeszkadzalo... Ja mysle, ze bedzie - wlascicielowi sklepu.
To byloby nieuczciwe.
Nie porownuj zostawienia auta w miejscu, gdzie ewidentnie niomu nie wadzi do kradziezy. Przepisy sa takie a nie inne, ale przepisy nie zawsze sa sensowne - palacz marichuany dostaje wyzszy wyrok niz gwalciciel, morderca i gwalciciel dzieci wychodzi na wolnosc zamiast dostac dozywocie, staruszek odpiera atak zlodzieja w ramach obrony wlasnej i ma sprawe w sadzie o odszkodowanie - przykladow jest cale mnostwo. To po pierwsze. Po drugie kodeks ruchu drogowego dzisiaj mowi tak a jutro moze mowic inaczej.
Sa pewni ludzie, na stanowiskach, ktorzy chcieliby zeby wszyscy przestrzegali przepisow bezmyslnie, slepo wierzac w to, ze sa uzasandnione i rozsadne. Gdy narod nie mysli, tylko robi jak mu kaza, to latwiej nim rzadzic.
Facet na zdjęciu ani nie zastawił drogi kierowcom, ani chodnika pieszym. Najbardziej ucierpi jak zawsze doskonale zadbana przyroda, a frajer od karteczki na szybie powinien mieć nasikane na mordę.
@up
jesteś kolejnym zwolennikiem tzw rosyjskowości na naszych drogach... i w ogóle?
Ja pierdolę... nie wiem czy jest coraz gorzej z niektórymi czy lepiej. Mamy coś takiego jak kodeks drogowy, i tam jest co nieco wytłumaczone co WOLNO a czego już no... nie bałdzo.
Parkowanie na trawniku to możesz sobie zrobić przed swoim kurwa domem za swoim ogrodzeniem na swoim prywatnym terenie. Ale czekaj... w sumie po co? jebać zasady - pierdolić prawo ! Od jutra będę parkował swoim autem na trawniku przed blokiem! O! I CHUJ! Przecież jakoś nie będę blokował nikomu wjazdu i nie zajmę 10 miejsc parkingowych.
To czekaj , to skoro mamy trzymać się tak prawa , to równie dobrze osoba oddająca potrzebę fizjologiczną na nieswoją własność to prawo złamała i powinna ponieść konsekwencję .
Także kurwa od egzekwowania prawa jest policja i ją powinno się wzywać , a nie kurwa szczać srać komuś po klamkach .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów