📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
no właśnie też się zdziwiłam kreatywnością nadwiślan
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
no właśnie też się zdziwiłam kreatywnością nadwiślan
chuja a nie dostaną podwyżki, mamy dowód!
On Zmarł , lecz muzyke miał w sercu ( lub w jakims innym czyms czego nie znam )
Mnie to bawi, ale problem dostrzegam, te pierdolone hieny nie cofną się przed niczym. Byle tylko wybrać ich bank. Bo na pewno robi mi wielką różnicę kto rucha mnie i moje pieniądze. Ogólnie to reklamę odebrałem tak (może źle): Mamy w dupie to kim jesteś i co robisz, liczą się tylko twoje pieniądze. Z drugiej zaś strony, reklama całkiem całkiem, mnie zaciekawiła, granie na sercu to zawsze jakaś odmiany od podpasek i innego kurestwa. Tylko ten bank nieszczęsny. Aj znowu mi się zebrało na pierdolenie morałów.
Świadomy sen
Widze ze juz reklamy w telewizji sa bardziej sadystyczne niz filmiki na tym portalu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów