podczas gry w zbijaka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
żaden unik bo zaczął to robić jak typ brał zamach, chciał przygwiazdorzyć i akurat mu się udało
tak tak, sam tak nie zrobię
tak tak, sam tak nie zrobię
Się ktoś za dużo Tronu naoglądał ^^
Dla mnie to i tak zawsze będą "dwa ognie".
A unik i w ogóle cała akcja fantastyczna!
A unik i w ogóle cała akcja fantastyczna!
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
dobry jest ^^
każdy sadol tak umie.. co Ty nie umiesz??
Ja tak nie umiem....
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Amerykanie to teraz niezłe pedałki są. Kiedyś jeszcze mieli sporty kontaktowe, ale zeszły na drugi plan, obecnie 2 ognie też jest wywalany z systemu, bo skłania do agresji i wykluczenia. W koszykówkę grają czarni, ale weź im zabierze kosza, a będą kradli, ćpali i niszczyli miasto...w zasadzie wciąż to robią, nie wiem, byłoby po prostu gorzej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów