Thief's fingers
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
dobre, ale jeśli tak samo tasuje konia to umiejętności nabrał od aborygeńskiego szamana
Nie będziesz decydować co będzie na sadola a co nie. Główna
a ty co, 7 kont masz na sadolu i sam sobie piwa dajesz??? menel
umiejętność widowiskowego tasowania kart... niby fajne tylko po chuj?
Dla przyjemności. To tak samo, jak granie w gry komputerowe, wszystko fajnie, ale w sumie, to po co? Cardistry to fajna zabawa, polecam.
+ zawsze to jakiś powód do nawiązania kontaktu z osobnikiem płci żeńskiej, bo zawsze padają pytania "jak" i "nauczysz mnie".
@topic
Predator ftw
hmmm tak na dobrą sprawe sie tak nie da.... kurwa byłem na sylwka 5 dni w górach, codziennie wieczorem graliśmy po 3-4 ( w 4rech) godziny w ,,tysiąca'' i ni huja nie idzie tak robić kartami... ci goście chyba zamiast grać to sie nimi bawią... widocznie nie maja z kim grać
wyjebał by cię na twoich własnych oczach i byś mu nie udowodnił. piwko!!!
Jak ktoś znajdzie link do beatu to stawiam wielkie zimne piwo!
@krabpustelnik
Handbook- Girl, stay
Handbook- Girl, stay
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów