Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
musisz mieć smutne życie robola jeśli obecność Ukraińców ci przeszkadza. Co, szybsi od ciebie w pośredniaku? Przecież ty nawet nie wiesz gdzie to. Za to o socjal biedaku musisz się wystać 2x dłużej bo Swietłany co?Wrócisz ze szparagów na ojcowiznę, to sam się przekonasz.
Cóż, widać nie możesz zapomnieć o tych szparagach, zalapales się któregoś lata, myślałeś że złapałeś Boga za pięty. Życzę ci dobrze, spróbuj zbierać suche liście, na tym też można chyba zarobić.
musisz mieć smutne życie robola jeśli obecność Ukraińców ci przeszkadza. Co, szybsi od ciebie w pośredniaku? Przecież ty nawet nie wiesz gdzie to. Za to o socjal biedaku musisz się wystać 2x dłużej bo Swietłany co?
Cóż, widać nie możesz zapomnieć o tych szparagach, zalapales się któregoś lata, myślałeś że złapałeś Boga za pięty. Życzę ci dobrze, spróbuj zbierać suche liście, na tym też można chyba zarobić.
Nie produkuj się lewaczku, nie ma czegoś takiego jak "ukraińcy", jest tylko ruSSkie gówno. No i jeszcze jedno, w powiedzeniu jest "chwycić Pana Boga za nogi", nieuku
Wrócisz ze szparagów na ojcowiznę, to sam się przekonasz.
On jeszcze nie wie, że ojcowizna przejęta, a od roku to na alimenty na nieswojego bombelka robi.
ja pierdole co wy bierzecie nie wiem, ale bierzcie pół bo wam łeb zryło równo. Nie jestem lewakiem tylko żyje swoim życiem a nie czyimś. Może kiedyś też będzie was na to stać biedaki. P.S. nie łudźcie się, że za hejt jarek wam coś odpali bo tam pieniążków teraz nie ma a konfa tak jak była tak jebana będzie i też się nie dzielą chętnie swoimi rublamiOn jeszcze nie wie, że ojcowizna przejęta, a od roku to na alimenty na nieswojego bombelka robi.
ja pierdole co wy bierzecie nie wiem, ale bierzcie pół bo wam łeb zryło równo. Nie jestem lewakiem tylko żyje swoim życiem a nie czyimś. Może kiedyś też będzie was na to stać biedaki. P.S. nie łudźcie się, że za hejt jarek wam coś odpali bo tam pieniążków teraz nie ma a konfa tak jak była tak jebana będzie i też się nie dzielą chętnie swoimi rublami
W sumie to nie wiedziałem pisząc tego posta, że jesteś lewakiem, ale post scriptum, w którym koniecznie musiałeś pochwalić się swoimi preferencjami politycznymi, rozwiało wszelkie wątpliwości.
może lepiej być wg. Twojego robolskiego mniemania lewakiem niż mieć jak ty mózg wywinięty na drugą stronę jak skarpety z dupy na hardzieW sumie to nie wiedziałem pisząc tego posta, że jesteś lewakiem, ale post scriptum, w którym koniecznie musiałeś pochwalić się swoimi preferencjami politycznymi, rozwiało wszelkie wątpliwości.
może lepiej być wg. Twojego robolskiego mniemania lewakiem niż mieć jak ty mózg wywinięty na drugą stronę jak skarpety z dupy na hardzie
Domyślam się, że mieszkając w Łodzi trudno o dobrą pomoc psychologiczną czy psychiatryczną, za to dużo łatwiej o audycję na żywo z życia codziennego patologii, ale może jeszcze nie jest dla Ciebie za późno i jakoś te kompleksy zawodowe i niskie poczucie wartości z dobrym specjalistą przepracujesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów