Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A najlepsi są Amerykanie z ich chodzącą na okrągło klimatyzacją
Co do klimatu oczywiście że jest cykliczny. Raz arabusy są w Hiszpanii, a nawet pod Paryżem, a Greenland (Grenladnia) jest faktycznie Green. A innym razem można dojść po zamarzniętym Bałtyku do Szwecji, i nawet coś zjeść w oberży na środku morza. Normalna rzecz.
Jak ktoś chce się dowiedzieć dlaczego następują zmiany klimatu na Ziemi polecam odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego zimą jest zimno w lecie ciepło (w naszym regionie) a następnie o roli księżyca i jego oddalaniu się, precesji, inklinacji itd. Kiedyś na jednym z forum napisałem o tym artykuł, jakby ktoś chciał przeczytać to polecam(pojebały mi się tylko daty dinozaurów ):
forum.losyziemi.pl/downloads.php?cat_id=3&download_id=14
Oczywiście że działalność człowieka niczego nie zmienia, no ale żyd interes robić musi. Dla tego droższy od węgla gaz dotuje się z unijnych (zabranych nam) składek przy opalaniu domów. Ale już prawie ten sam gaz, napędzający auta, na dotowanie nie zasługuje, bo po prostu nie jest tańszy od ropy, zdobytej po trupach. Ba jeszcze się dowala dodatkowe opłaty za przeglądy, homologacje etc. Lichwiarska międzynarodówka rąbać ludzi musi, i zawsze będzie. I zawsze sobie kupią jakąś partie zielonych, TVN czy cały Hollywood, żeby swoim szabes gojom wciskać swoje brednie.
Co do klimatu oczywiście że jest cykliczny. Raz arabusy są w Hiszpanii, a nawet pod Paryżem, a Greenland (Grenladnia) jest faktycznie Green. A innym razem można dojść po zamarzniętym Bałtyku do Szwecji, i nawet coś zjeść w oberży na środku morza. Normalna rzecz.
To jest dział 'Historia i dokument' a nie 'janlewowe schizofreniczne zwidy'. Ale miło, że się z nami dzielisz swoimi schizami
Po prostu Ziemia jest PRZELUDNIONA. Przecież ile ciepła wydziela 7mld ludzi? Ile potrzeba energii, żeby zrobić dla nich wszystkich ubrania i żarcie? Auta to jest ułamek.
Ziemia i życie na niej nie ma żadnych szans na przetrwanie jeśli natychmiast nie zacznie walczyć się z przeludnieniem. W krajach trzeciego świata należy wszystkich sterylizować jak koty.
Serio mamy aż tak zaburzony obraz rzeczywistości? My, jako gatunek.
Co możemy zrobić? Wynosić się. Tyle.
Malutcy ludzie z lękliwością, spoglądający w niebo z poczuciem misji, w poczuciu obowiązku, w poczuciu, uwaga, winy.
Nie jesteśmy wojownikami, imperatorami włości, nie decydujemy. Ziemia pozbędzie się intruzów, kiedy będzie chciała. Nie ważne, która ładna pani w telewizji powie "nie używajcie dezodorantu, który psika".
Inteligencja naszego gatunku objawi się w tym, jak szybko i gdzie znajdziemy sobie nowe miejsce do życia. Nie ważne pod wodą, czy pod ziemią, czy na skrzydłach.
...w ostatecznych czasach, zwykli ludzie będą widzieć przyszłość...
Co Wam się śni?
Moim zdaniem problem ocieplenia wynika z dużo prostszych przyczyn niż samochody.
Po prostu Ziemia jest PRZELUDNIONA. Przecież ile ciepła wydziela 7mld ludzi? Ile potrzeba energii, żeby zrobić dla nich wszystkich ubrania i żarcie? Auta to jest ułamek.
Ziemia i życie na niej nie ma żadnych szans na przetrwanie jeśli natychmiast nie zacznie walczyć się z przeludnieniem. W krajach trzeciego świata należy wszystkich sterylizować jak koty.
A to jest akurat narracja braci parchów z neożydokomuny. Dawno znane założenia klubu rzymskiego i tym podobnych. Mniejsza o ich brednie, cel: Max 1mld ludzi. A po co promuje się sodomitów, "abortuj dziecko, adoptuj psa"?. Po co walczy się z instytucjami rodziny, z cywilizacją białego człowieka? Właśnie po to A jak się nie uda to wywołają wojny, będą nas truć lekami, wirusami i żywnością etc. O ile to nie już ten etap. Hasełko pod tytułem "za dużo jest ludzi" od dawno jest hasłem lewackich zjebów, wrogów ludzkości. No ale żydobolszwia musiała w coś ewoluować
Żydzi - Żydzi wszędzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów