"Jeśli chora osoba wyzdrowieje to dzięki Bogu, jeśli umrze - to wina lekarza. "Może napiszesz gdzie tak było? Babcia ci opowiadała o tym jak zasnąć nie mogłeś? Senatorzy w starożytnej Grecji???? Ja pierdziu, czego to teraz na historii w gimnazjum uczą...
pewnie wiedziałbyś, gdybyś zaliczył końcowy test w podstawówce
Może napiszesz gdzie tak było? Babcia ci opowiadała o tym jak zasnąć nie mogłeś? Senatorzy w starożytnej Grecji???? Ja pierdziu, czego to teraz na historii w gimnazjum uczą...
Spokój plebejuszu.
"Jeśli chora osoba wyzdrowieje to dzięki Bogu, jeśli umrze - to wina lekarza. "No, baranie, powiedz w jakim mieście greckim coś takiego było? Jak już chcesz tu koniecznie zaistnieć, to chociaż takich pierduł nie zmyślaj. Bo wychodzisz tylko na nieuka i ignoranta.
Skopiowałem to, nie mam zamiaru bronić tego kawału.
"Jeśli chora osoba wyzdrowieje to dzięki Bogu, jeśli umrze - to wina lekarza. "Ten "kawał" to niewątpliwie fake (po cóż konsul miałby narażać dupę za prawo w jakiejś tam prowincji?), nie spinajcie się.
No, baranie, powiedz w jakim mieście greckim coś takiego było? Jak już chcesz tu koniecznie zaistnieć, to chociaż takich pierduł nie zmyślaj. Bo wychodzisz tylko na nieuka i ignoranta.
Kurwa jaka łamaga!!!
„Tępy człowiek jest jak tępy nóż, specjalnej krzywdy nie zrobi, ale jak wkurwia!”Tak powinni z Tuskiem zrobić.
Tylko że Tuska popiera sejm i jego ustawy przechodzą.
Jedyne czego żal to że tak nie jest z internetem, wtedy świat byłby piękny, a tak ci co mają do powiedzenia najmniej drą dupe najmocniej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów