📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wkrótce wojna na Ukrainie spowszednieje wszystkim niczym ta ze Syrii. Ktoś jeszcze pamięta Kadaffiego w Libii ? Kogo dziś obchodzi Państwo Islamskie ?
Cephelion napisał/a:
Wkrótce wojna na Ukrainie spowszednieje wszystkim niczym ta ze Syrii. Ktoś jeszcze pamięta Kadaffiego w Libii ? Kogo dziś obchodzi Państwo Islamskie ?
Póki jest interes i doją podatników w US i EU to wojna będzie promowana jak jebany show.
muzyczka jakbym wchodził na kebsa do lokalu
Z czegoś te kebaby muszą robić. W slangu zwie się to "baranina".
Tam się tak długo napierdalają, że kurczaki nawet nie zwracają uwagi, że ktoś obok z kałacha strzela
Siriuz napisał/a:
Póki jest interes i doją podatników w US i EU to wojna będzie promowana jak jebany show.
Póki ostatni ruSSek nie zdechnie na Ukrainie, póty będzie wojna. ruSScy mogą ja zakończyć sposobem "wypierdalać do swoich lepianek i kibli pod drzewami"
Tam to jest karnawał cały rok. A swoją drogą niech się wybijają miedzy sobą w pizdu.
darek1234 napisał/a:
Póki ostatni ruSSek nie zdechnie na Ukrainie, póty będzie wojna. ruSScy mogą ja zakończyć sposobem "wypierdalać do swoich lepianek i kibli pod drzewami"
No więc poczekasz sobie, aż zachód przestanie finansować te wojnę.
No więc poczekasz sobie, aż zachód przestanie finansować te wojnę.
Zdziwisz się, właśnie wróciłem z 700 km trasy po autostradadzie i eskach - jedzie uzbrojenie, naprawdę dużo tego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów