18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Belweder 2017-04-07, 19:00 43
Ona się wzruszyła na koniec ?
Zgłoś
razak 2017-04-07, 19:39 9
szkoda jej , fajną ma dupe
Zgłoś
KingKurwaKong 2017-04-07, 19:47 20
brałbym jak patola 500+
Zgłoś
siwybis 2017-04-07, 20:29
Jak Reksio szynkę...
Zgłoś
kaiel 2017-04-07, 21:28
panele jak tapicerka w tico
Zgłoś
Takafura 2017-04-07, 21:57 1
Asekurował bym... co trening ... za free bym przyłaził popatrzeć chociaż
Zgłoś
momonon 2017-04-07, 22:14 2
dupcia, nóżki, stópki.. perfect kurwa
Zgłoś
SzczeryDoBolu 2017-04-07, 22:34 1
Sadystyczne w chuj !
Zgłoś
fernandotorres3200 2017-04-07, 23:27 3
Dla mnie dziewczyna bez kutasa to baba,a nie prawdziwa kobieta
Zgłoś
Nekromantheon 2017-04-07, 23:47 2
może i głowę sobie rozbiła, ale jaką ma figurę!!
Zgłoś
kapadocja 2017-04-08, 0:53
"siwybis
Jak Reksio szynkę..."
Nie dla psa kiełbasa -.-
Zgłoś
krylo9222 2017-04-08, 6:48
pa, jebnie
Zgłoś
waloos 2017-04-08, 11:29 2
nie ogarnaim jednej rzeczy - potrafi ustać na rękach, ale nie potrafi wykonać poprawnej asekuracji?

Przecież jak się staje na rękach i leci się do przodu, to nie próbujesz wracać do tyłu tak jak ona próbowała zrobić, tylko jedną rękę przestawiasz przed siebie. Efekt jest taki że albo zrobisz gwiazdę, albo polecisz na bok, jednak nigdy nie na plecy czy na ryj.

Nigdy nie potrafiłem stać na rękach ale taki ruch to była podstawa kiedy próbowałem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem