O ty kurwa mendo, od konfidentow mu cisnąles a teraz sam podjebales. Wiecej piwa nie dostaniesz.
to admini nie wchodzą w komentarze? muszą czekać na rozkaz żeby dać komuś bana? XD chyba coś się Wam pojebało
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Łżesz jak pies, na poczcie pisałeś mu bluzgi, podobnie jak do mnie i podjebałeś go. Znowu zostałeś zaorany. Dziękuję. Dobranoc.
Kiedy twoja działalność na sadisticu się skonczy ?
jak by ktoś pytał to informuję: patusiara ma rację; może nagrywać mundurowych na służbie do woli, nie może publikować w przestrzeni publicznej bez zgody
jebie ci się we łbie, może publikować ryj psa, bo to osoba publiczna na służbie.
Moderatorzy piszą że ban czy warn został dany na podstawie zgłoszenia. jeśli tak nie pisze znaczy to ze moderator wystawił sam z siebie. Jesteś marny w tym co robisz.
Znowu drugie konto sobie najman założyłeś? Już kiedyś miałeś multi - masz tu bogatą historię, na koncie wiele pojebanych akcji więc wcale bym się nie zdziwił.
jebie ci się we łbie, może publikować ryj psa, bo to osoba publiczna na służbie.
opublikować możesz ale również możesz dostać wezwanie z powództwa cywilnego tego policjanta za publikację bez jego zgody (masz jakąś zgodę na piśmie czy słowną utrwaloną na wideo? na pewno nie masz - jesteś w czarnej dupie).
Przy okazji pozdrowienia dla sadolowego najmana, który podjebał typka na bana.
Bardzo dobrze zrobił. Ta wasza "wojenka" żenująca już się zaczyna robić. Za rodzinnymi rynsztokami tak wam tęskno, że swojski klimacik tutaj próbujecie przenieść?
Znowu drugie konto sobie najman założyłeś? Już kiedyś miałeś multi - masz tu bogatą historię, na koncie wiele pojebanych akcji więc wcale bym się nie zdziwił.
Zaraz, zaraz chłopcze. Mnie w swoje gówna nie mieszaj. Wyraziłam własne zdanie. A ty się na mnie rzucasz jak zdechła ryba do wody... Daruj sobie swoje rozkminy bo kiepski w tym jesteś.
osoba publiczna to ewentualnie twoja stara. W sumie z pewnoscia, nie ewentualnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów