Mam cichą nadzieję, że wda się zakażenie.
Mam cichą nadzieję, że wda się zakażenie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dzisiaj rano siedziałem na przystanku, czekając na autobus. W sumie sporo ludzi tam stało, był jeszcze bohater tej historii, czyli pies. Raczej bezdomny, bo wyglądał na zaniedbanego. Spał sobie, nikomu nie wadząc. W pewnym momencie zjawiła się kobieta, z dzieciakiem. Na oko miał dziewięć lat. Matka usiadła, dzieciak gapił się na psiaka. W końcu podszedł do niego i zasadził mu buta, patrzę na reakcję matki, a ta się śmieje. Już wstawałem, by młodego trzepnąć w ten pusty łeb i walnąć kazanie matce, gdy nagle słyszę krzyk. Dzieciak ryczy, matka coś wrzeszczy, żeby wzywać karetkę, a ja się śmieję. Pies upierdolił gówniarza i zwiał gdzieś. Co ciekawe, zostałem uznany za bohatera negatywnego w całej historii. Jakaś babcia zaczęła mi prawić morały o tym, że nie wolno się cieszyć z czyjegoś nieszczęścia. Natomiast dupy nie ruszyła, gdy młody kopał psinę.
Młody kórwinista, ewentualnie palikotowiec wyrośnie.
Odnośnie właśnie tego, że dzieci rodzą dzieci, to ja jednak mam coś w sobie z lewaka, bo edukacja seksualna w szkołach powinna mieć miejsce. Nauczyło by się jednego gimbusa z drugim do czego służy prezerwatywa, tabletki antykoncepcyjne i od razu liczba patologii by spadła przynajmniej trochę. Jedyny minus tego byłby taki, że mniej historii czy filmików byłoby na sadisticu.
Młody kórwinista, ewentualnie palikotowiec wyrośnie.
chyba ci się popierdoliło w głowie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów