Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Rowerem po dworcu PKP - teraz popularne
🔥 Koty są różne - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sławomir1313 2025-01-13, 15:46
Impress napisał/a:

Tak się zastanawiam co powoduje, że ludzie dla atencji są w stanie tak się upodlić. Szacunku w nikim normalnym takie zachowanie jak na filmie nie wzbudzi,. Raczej poczucie żenady i wymyślne określenia. Co jest takiego pociągającego w tej "pseudosławie"? Brak poczucia własnej wartości?

pieniądze proszę pana to powodują.

btw czym śpiewanie o kurwieniu różni się od nagłego ataku spawacza, pewnego hitu liroya czy tez hitu karramby? duża cześć dzieciaków lubi piosenki o ruchaniu czy koksie czy inne gówna byle dużo przeklinali i było nieprzyzwoicie, to nie znaczy od razu, że będa z nich same patusy, może w przyszłości będą żałować tego co robią i się wstydzić, ale co z tego?
Zgłoś
lysymisio6969 2025-01-13, 15:55 3
wygląda mi to na cypisa i mokrą jolante ale co ja tam wiem..

i moje ulubiene.. jadą świry

Zgłoś
Lupa 2025-01-13, 15:59 4
Ale się Zdzisiek nagrzałeś na te lampucery. Pojedź sobie do jakieś "imprezowni" w Europie, to te wulgarne piosnki wydadzą Ci się tylko niewinnymi igraszkami, przy tym co zobaczysz.

Zdzisieek napisał/a:

ten klip tylko ujawnia skurwiszczenie polek..

Ten klip ujawnia tylko, że masz tak samo nasrane pod beretem jak gimbaza, na którą tak biadolisz.
Zgłoś
Zdzisieek 2025-01-13, 17:01 3
Lupa napisał/a:

Ale się Zdzisiek nagrzałeś na te lampucery. Pojedź sobie do jakieś "imprezowni" w Europie, to te wulgarne piosnki wydadzą Ci się tylko niewinnymi igraszkami, przy tym co zobaczysz.
Ten klip ujawnia tylko, że masz tak samo nasrane pod beretem jak gimbaza, na którą tak biadolisz.

Oczywiscie ze nie, to jest trend, wszystko sie wrzuca, co oburzylo cie ze te kurwy tak sie zachowuja? Bo nie rozumiem, w tym momencie, przeciez tutaj kazde gowno jest wrzucane wiec jaki w tym problem? Pozdrawiam
Zgłoś
siwybialy 2025-01-13, 17:32 1
Myślałem że nic mnie nie zdziwi.
Zgłoś
JebacPis100procent 2025-01-13, 18:20 1
Impress napisał/a:

Tak się zastanawiam co powoduje, że ludzie dla atencji są w stanie tak się upodlić. Szacunku w nikim normalnym takie zachowanie jak na filmie nie wzbudzi,. Raczej poczucie żenady i wymyślne określenia. Co jest takiego pociągającego w tej "pseudosławie"? Brak poczucia własnej wartości?

Pieniądze.
Zgłoś
laser81 2025-01-13, 18:58
macie linka do całosci ??
Zgłoś
tigerqaz 2025-01-13, 19:30 2
POLTERGAIST napisał/a:

"P0lka popuści sie nawet z psem" znasz to z autopsji? to co widzisz u siebie w rodzinie nie zawsze dzieję się w innych domach zdzisiu

Nigdy nie lubiłem, jak się komuś wjeżdża na rodzinę, ale w przypadku tego skurwysyna, przyznam Ci rację.
Na sto procent, ma same szlaufy wśród znajomek.
Zgłoś
POLTERGAIST 2025-01-13, 20:05 2
tigerqaz napisał/a:

Nigdy nie lubiłem, jak się komuś wjeżdża na rodzinę, ale w przypadku tego skurwysyna, przyznam Ci rację.
Na sto procent, ma same szlaufy wśród znajomek.

to zwykły ukrak, banderowcy lubią sobie na Polaków powrzucać.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-01-13, 20:16 1
Coś w temacie:

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-01-13, 20:41
Oho, na Sadolu coraz bardziej incelsko. Już nawet incelskie tematy, a ile incelskich komentarzy!
Proponuję zmienić domenę na Incelstic.pl
Zgłoś
Sitos 2025-01-13, 20:54 1
Ona ma większy przebieg niż muj pasat
Zgłoś
Analinator 2025-01-13, 21:41 5
janusz_biznesu napisał/a:

Raczej zupełny brak poczucia obciachu, bo ego zdzira ma wywalone w kosmos.

Dajcie się im wybawić. 20 przekroczą później po obciągają z 10 lat. Jedne dadzą sobie zalać formę i bedo kolejne samotne badki do kolekcji, a inne z kolei będą tymi hot 30 co dopiero sobie uświadamiają, że trzeba iść na siłownię i zapierdalać, bo na rynku panów są oczywiście dostępne 22 latki chudziutkie jak osy.
Zgłoś
Lukash2107 2025-01-13, 21:48 3
Typowa szmata do podlogi
Zgłoś
FacioOdKrabów 2025-01-13, 23:30 1
POLTERGAIST napisał/a:

"P0lka popuści sie nawet z psem" znasz to z autopsji? to co widzisz u siebie w rodzinie nie zawsze dzieję się w innych domach zdzisiu

[ Dodano: 2025-01-13, 23:34 ]
Lukash2107 napisał/a:

Typowa szmata do podlogi

jeśli nawet na zagranicznych forach takich jak Reddit murzyni i hindusi chwalą się że w Polsce sobie poruchali - w tej chwili jest to problem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem