Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się zastanawiam co powoduje, że ludzie dla atencji są w stanie tak się upodlić. Szacunku w nikim normalnym takie zachowanie jak na filmie nie wzbudzi,. Raczej poczucie żenady i wymyślne określenia. Co jest takiego pociągającego w tej "pseudosławie"? Brak poczucia własnej wartości?
pieniądze proszę pana to powodują.
btw czym śpiewanie o kurwieniu różni się od nagłego ataku spawacza, pewnego hitu liroya czy tez hitu karramby? duża cześć dzieciaków lubi piosenki o ruchaniu czy koksie czy inne gówna byle dużo przeklinali i było nieprzyzwoicie, to nie znaczy od razu, że będa z nich same patusy, może w przyszłości będą żałować tego co robią i się wstydzić, ale co z tego?
ten klip tylko ujawnia skurwiszczenie polek..
Ten klip ujawnia tylko, że masz tak samo nasrane pod beretem jak gimbaza, na którą tak biadolisz.
Ale się Zdzisiek nagrzałeś na te lampucery. Pojedź sobie do jakieś "imprezowni" w Europie, to te wulgarne piosnki wydadzą Ci się tylko niewinnymi igraszkami, przy tym co zobaczysz.
Ten klip ujawnia tylko, że masz tak samo nasrane pod beretem jak gimbaza, na którą tak biadolisz.
Oczywiscie ze nie, to jest trend, wszystko sie wrzuca, co oburzylo cie ze te kurwy tak sie zachowuja? Bo nie rozumiem, w tym momencie, przeciez tutaj kazde gowno jest wrzucane wiec jaki w tym problem? Pozdrawiam
Tak się zastanawiam co powoduje, że ludzie dla atencji są w stanie tak się upodlić. Szacunku w nikim normalnym takie zachowanie jak na filmie nie wzbudzi,. Raczej poczucie żenady i wymyślne określenia. Co jest takiego pociągającego w tej "pseudosławie"? Brak poczucia własnej wartości?
Pieniądze.
"P0lka popuści sie nawet z psem" znasz to z autopsji? to co widzisz u siebie w rodzinie nie zawsze dzieję się w innych domach zdzisiu
Nigdy nie lubiłem, jak się komuś wjeżdża na rodzinę, ale w przypadku tego skurwysyna, przyznam Ci rację.
Na sto procent, ma same szlaufy wśród znajomek.
Nigdy nie lubiłem, jak się komuś wjeżdża na rodzinę, ale w przypadku tego skurwysyna, przyznam Ci rację.
Na sto procent, ma same szlaufy wśród znajomek.
to zwykły ukrak, banderowcy lubią sobie na Polaków powrzucać.
Proponuję zmienić domenę na Incelstic.pl
Raczej zupełny brak poczucia obciachu, bo ego zdzira ma wywalone w kosmos.
Dajcie się im wybawić. 20 przekroczą później po obciągają z 10 lat. Jedne dadzą sobie zalać formę i bedo kolejne samotne badki do kolekcji, a inne z kolei będą tymi hot 30 co dopiero sobie uświadamiają, że trzeba iść na siłownię i zapierdalać, bo na rynku panów są oczywiście dostępne 22 latki chudziutkie jak osy.
"P0lka popuści sie nawet z psem" znasz to z autopsji? to co widzisz u siebie w rodzinie nie zawsze dzieję się w innych domach zdzisiu
[ Dodano: 2025-01-13, 23:34 ]
Typowa szmata do podlogi
jeśli nawet na zagranicznych forach takich jak Reddit murzyni i hindusi chwalą się że w Polsce sobie poruchali - w tej chwili jest to problem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów