Witaminki szaleją, jak to wiadome na całym świecie, P0lka popuści sie nawet z psem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Rowerem po dworcu PKP
- teraz popularne
🔥
Koty są różne
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra dobra, wszyscy słuchajcie teraz bo podaje szokujące info, autor posta to ukrainiec.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Coś w temacie:
co poruchal to pana turka, resztki za 2-3 lata będą dla pana crudowca, błogo nieświadomego przeszłości swojej żony
POLTERGAIST napisał/a:
"P0lka popuści sie nawet z psem" znasz to z autopsji? to co widzisz u siebie w rodzinie nie zawsze dzieję się w innych domach zdzisiu
Chłop życia nie zna. Spędziłem na zachodzie 1/3 życia i nie widziałem żeby inne kobiety popuszczaly tak chętnie jak p0lki, nawet rumunki czy bułgarki sztywniej się trzymają. Dla większości ciapatych i czarnych p0lka to poziom startowy, łatwiejszy jest już tylko samogwałt albo koza.
Pracowałem z jednym gównoskurnym z Bengaluru. Mały obleśny grubas śmierdzący curry. Mówił mi, że Polki są dla niegonajłatwiejsze, jeszcze łatwiejsze od Czeszek. Nie było dnia żeby jakiejś nowej nie zaliczył. Pierwszej lepszej kelnerce wystarczył tekst jaki to on nie jest bogaty i ją weźmie z tej restauracji do swojego pałacu i już nigdy nie będzie musiała pracować. Każdej po tym giry miękły. Napierdalał się z Polaków którzy skakali wokół nich jak małpy, a one tylko wybrzydzały i zgrywały cnotki niewydymki
Haha, białorycerzyki ruszyły z odsieczą bronić swoich niewiast! Tymczasem niewiasty wielokrotnie sponiewierane przez stado bambusów i innych gównoskórych kozojebów.
Zauktualizowaliście bazę wirusów spijając ciapatego gluta z pizdy swojej starej. Banda frajerów. Nawet jak wam kurew zwiezie z wypadu na Safari małego nigleta w brzusiu to powiecie, że 100 % wasz tylko tam dużo słońca było a ona lubi się opalać.
Kiedyś tylko za granicami a dziś już egzotyka wjeżdża wam na podwórko. Dziś wasze żonki a jutro córki.
Każdy taki chuj bez szacunku do siebie w pełni zasługuje na wszystko co idzie w pakiecie z brakiem szacunku do samego siebie. Wzięcie rury honowanej brudnym kutasem ciapatego lub bambusa to najwyższy wymiar samozniewagi
Ha tfu!
Zauktualizowaliście bazę wirusów spijając ciapatego gluta z pizdy swojej starej. Banda frajerów. Nawet jak wam kurew zwiezie z wypadu na Safari małego nigleta w brzusiu to powiecie, że 100 % wasz tylko tam dużo słońca było a ona lubi się opalać.
Kiedyś tylko za granicami a dziś już egzotyka wjeżdża wam na podwórko. Dziś wasze żonki a jutro córki.
Każdy taki chuj bez szacunku do siebie w pełni zasługuje na wszystko co idzie w pakiecie z brakiem szacunku do samego siebie. Wzięcie rury honowanej brudnym kutasem ciapatego lub bambusa to najwyższy wymiar samozniewagi
Ha tfu!
Jak dr. Hackenbush czy nagły atak spawacza śpiewają podobne teksty jest ok jak dziewczyna to upodlenie i wszyscy są oburzeni. Nie twierdzę że te disco polo jest dobre ale ogólny ból dupy o jakąś rozrywkową muzę? Ludzie co się z wami odjebało ostatnimi czasy?
Czopkiem w dupie jest Putina.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów