Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Witaminki szaleją, jak to wiadome na całym świecie, P0lka popuści sie nawet z psem
"P0lka popuści sie nawet z psem" znasz to z autopsji? to co widzisz u siebie w rodzinie nie zawsze dzieję się w innych domach zdzisiu
Nawet robak z Somalii czy Zimbabwe wie ze Poleczka da kazdemu, to nie nowina, zraniłem twoje uczucia?
Brak poczucia własnej wartości?
Raczej zupełny brak poczucia obciachu, bo ego zdzira ma wywalone w kosmos.
Tak się zastanawiam co powoduje, że ludzie dla atencji są w stanie tak się upodlić. Szacunku w nikim normalnym takie zachowanie jak na filmie nie wzbudzi,. Raczej poczucie żenady i wymyślne określenia. Co jest takiego pociągającego w tej "pseudosławie"? Brak poczucia własnej wartości?
Kompleksy
Tak się zastanawiam co powoduje, że ludzie dla atencji są w stanie tak się upodlić. Szacunku w nikim normalnym takie zachowanie jak na filmie nie wzbudzi,. Raczej poczucie żenady i wymyślne określenia. Co jest takiego pociągającego w tej "pseudosławie"? Brak poczucia własnej wartości?
W przypadku kobiet? Poczucie dowartościowania się, świadomość ,że "o mnie mówią", lajki czy inne serduszka pod zdjęciami.
Co to jakieś ferie zimowe czy co, że tyle gówna w poczekalni?
To standardy dzisiejszego Sadistica, są o wiele gorsze gówna wrzucane przez gimbusów, widze ze ostro z schizofrenią na tym portalu w dzisiejszych czasach, ten klip tylko ujawnia skurwiszczenie polek..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów