📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po co to pierdnięcie tam wjebałeś?
Żartowałem, nie szukajcie bo takich nie ma
to niby jak mają dociągnąć do dwudziestki... ci młodzi
poza tym zabawa w słoneczko bez drinka, tak na sucho, ratujcie romantyzm do chuja
*sypki drift po blacie*
poza tym zabawa w słoneczko bez drinka, tak na sucho, ratujcie romantyzm do chuja
'D' is silent. O_o
Młodość bez alkoholu, to co to za młodość.
Ja mogę podać swoją osobę, więc co wygrałem?
Hyberius napisał/a:
Ja mogę podać swoją osobę, więc co wygrałem?
Jeżeli do 18 roku życia nie napiłeś się ani kropli alkoholu, ludzie cię cenią i nie jesteś stuleją to... tak . Niestety, nie można tego zweryfikować w żaden sposób więc jeżeli to prawda to wygrałeś i gratulacje, a jeżeli nie to jesteś przegrywem skoro kłamiesz w internetach.
PalonyPaznokieć napisał/a:
Jeżeli do 18 roku życia nie napiłeś się ani kropli alkoholu, ludzie cię cenią i nie jesteś stuleją to... tak . Niestety, nie można tego zweryfikować w żaden sposób więc jeżeli to prawda to wygrałeś i gratulacje, a jeżeli nie to jesteś przegrywem skoro kłamiesz w internetach.
Jasne bo Ja jak kogoś poznaje to pierwsze co to pytam czy piłeś/aś przed 18. Lepiej zadanie domowe odrób a nie pierdol mi tu.
Ej bez kitu. Komentarze zajebiste.
Czy ktoś może mi wyjaśnić bo chyba nie w temacie jestem - co ma stuleja do nie picia alko przed 18tką?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Czy ktoś może mi wyjaśnić bo chyba nie w temacie jestem - co ma stuleja do nie picia alko przed 18tką?
@Velture bo jak nie jesteś patusem i nie piłeś przed 18 to oczywiste, że ruchać też nie ruchałeś, a poza tym jesteś pryszczatym cwelem po liceum pracującym w biedronce na kasie i wszystko przez to, że nie chciałeś z kumplami z gimbazy pić, Ty chory skurwysynu, tak sobie zrujnować życie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów