ale nudy w te wakacje pomyślał "bardzo inteligentny" nastolatek i napisał w necie że wpadnie do szkoły z bronią ojca i zabije co najmniej 7 osób
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do pełni szczęścia brakowało debilnego zachowania przy zakładaniu kajdanek. Permanentna inwigilacja w imię bezpieczeństwa, po paru większych błędach nauczyli się nie ignorować podobnych sygnałów.
@up
"Permanentna inwigilacja"
No rzeczywiście w chuj wielka inwigilacja jak debil w necie publicznie coś napisał... To jak płacz zjebów, że rząd ich szpieguje a wrzucających na fejsika, instagrama i tłitera codziennie tysiące informacji o tym gdzie się było, z kim, co robiło, o której i co jadłaś na śniadanie a potem jaki kolor miało twoje gówno kiedy robiłaś sobie selfie ze swoim kotem Filemonem.
Ludzie po prostu sami są debilami i udostępniają od chuja informacji o sobie z własnej woli a potem wielki szok i niedowierzanie, że dane które sami udostępnili publicznie są znane policji.
Gwarantuję wam, że rządy mają całkowicie wyjebane na statystycznego kowalskiego. Mają w dupie co jecie, fotki waszych bombelkuf i 99% innego gówna na wasz temat.
"Permanentna inwigilacja"
No rzeczywiście w chuj wielka inwigilacja jak debil w necie publicznie coś napisał... To jak płacz zjebów, że rząd ich szpieguje a wrzucających na fejsika, instagrama i tłitera codziennie tysiące informacji o tym gdzie się było, z kim, co robiło, o której i co jadłaś na śniadanie a potem jaki kolor miało twoje gówno kiedy robiłaś sobie selfie ze swoim kotem Filemonem.
Ludzie po prostu sami są debilami i udostępniają od chuja informacji o sobie z własnej woli a potem wielki szok i niedowierzanie, że dane które sami udostępnili publicznie są znane policji.
Gwarantuję wam, że rządy mają całkowicie wyjebane na statystycznego kowalskiego. Mają w dupie co jecie, fotki waszych bombelkuf i 99% innego gówna na wasz temat.
To jakaś przestroga dla Sadoli? Widziałem, że tu pełno może nie tego typu, lecz na podobnym poziomie rzeczy się wydarza.
I bardzo dobrze. Jak nie potrafisz bękarta wychować i zrzucasz wszystko na jakieś tam gry to jest to tylko i wyłącznie twoja wina durna cipo. Gdybym mieszkał w stanach i wiedział od podszewki jakie to jest państwo policyjne to od sryla bym uczulał na takie rzeczy. Tak jest kiedy bezstresowe wychowanie wjedzie zbyt mocno.
Zamiast szejków na szkolnej stołówce będzie opierdalał Jamalowi i Hesusowi. I to na pewno nie będzie pinacolada.
Czemu go nie zastrzelili?
@up: bo mieszka z mamusią.
A teraz wyobraźcie sobie jakby wyglądało takie zatrzymanie w murzyńskim gettcie
Ofiara niskiego IQ
jak mnie wkurwia ten jebany syndrom madki. Jakby przyszły po mnie pały to jedyne co bym usłyszał od rodziców to "narobiłeś, to teraz musisz ponieść konsekwencje" + ewentualny wpierdol na chacie jeżeli rzeczywiście bym coś zrobił bo może zajść pomyłka. Ten mały spierdoleniec grozi innym i są na to dowody, powinna stara go jeszcze opierdolić ale NIE. A potem mamy takie kurwy które napadają dziadków w taksówkach bo przyzwyczaił się że kara ich ominie.
I tak się rodzi państwo totalitarne. Aresztowanie z myśli. Jak pisał Orwell "myślozbrodnia".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów