📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale pojebane dziecko
będą z niego ludzie
kara śmierci dla samobójców tego nawet lewaki nie wymyśliły
Toż to wypisz wymaluj - "Setka Memcena" - może to jego syn i ukradł tatusiowi jego chorą wizję świata?
Dobry troll.
jeszcze powinno być przyzwolenie na macanie dzieci przez księży
[ Dodano 2024-12-17, 12:28 ]
ci z lewej strony mają bardzo zdrową wizję Europy z resztą oni wszyscy są zjebani tu trzeba zacząć od likwidacji tej jebanej demokracji hehehehehe
[ Dodano 2024-12-17, 12:29 ]
kara śmierci za samobójstwa heheheheehehhe
[ Dodano 2024-12-17, 12:28 ]
Aaltonen napisał/a:
Toż to wypisz wymaluj - "Setka Memcena" - może to jego syn i ukradł tatusiowi jego chorą wizję świata?
ci z lewej strony mają bardzo zdrową wizję Europy z resztą oni wszyscy są zjebani tu trzeba zacząć od likwidacji tej jebanej demokracji hehehehehe
[ Dodano 2024-12-17, 12:29 ]
Stary z sadistica pewnie korzysta i se zrobil zart zeby Was wlasnie wkurwic, a mlody i tak nie wie co czyta
ChwałaOsranejKacapii napisał/a:
Ty się śmiej, ale ile tu jest nagrań gdzie ktoś w stanach groził bronią, że się zabije i policja go wyręczyła wpakowując w niego cały magazynek?
Może nie poprawiła by gospodatki, ale za to nastroje społeczne pogorszyły by się
Kopernik2080 napisał/a:
kara śmierci dla samobójców tego nawet lewaki nie wymyśliły
Tu się mylisz bo akurat w kilku krajach obowiązywała taka lub inna kara za nieudaną próbę. Ostatnio w Malezji znieśli ten przepis bo organizacje broniące praw człowieka się sapały, a obowiązywał od XIX wieku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów