Takiego wpierdolu się nie spodziewaliście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
to jest typ czlowieka, co sie potyka o wlasne nogi na plaskiej przestrzeni...
Na miejscu starego bym się nie śmiał, tylko martwił: gdzie popełniłem błąd i czy tam faktycznie występują moje geny...
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Na miejscu starego bym się nie śmiał, tylko martwił: gdzie popełniłem błąd i czy tam faktycznie występują moje geny...
Matka nagrywa dowody i w sądzie przy rozwodzie powie:
Patrz co żeś kurwa zrobił?!
Jak z młodego taka ciapa, to stary powinien się wziąć za niego jak ojciec - poszkolić, potrenować - a nie śmiać się razem z kolegą. Chuj ze starego, to i młodziak dupowaty.
Tata przywiózł synowi suweniry z frontu, a pod Bahmutem jakaś sabaka szuka swojej piłki do zabawy
Pralka w salonie.
Bul_od_bytu napisał/a:
Tata przywiózł synowi suweniry z frontu, a pod Bahmutem jakaś sabaka szuka swojej piłki do zabawy
Ta, chyba zapierdolił w polskim markecie i policja szuka sprawcy
Jak można robić ze swojego dziecka błazna i śmiać się z tego, że się pod naszą aprobatą wydurnia, a nawet robi sobie krzywdę. Nie rozumiem jak można nie mieć jakiegoś respektu dla swojego dziecka i pozwalać na to, by rosła z niego ciamajda i nieudacznik? Dziecko chce autentycznie zdobyć uwagę swojego ojca a jego nieszczęściem jest to, że ma tak gnuśną rodzinę...
katarnoxi napisał/a:
Jak można robić ze swojego dziecka błazna i śmiać się z tego, że się pod naszą aprobatą wydurnia, a nawet robi sobie krzywdę. Nie rozumiem jak można nie mieć jakiegoś respektu dla swojego dziecka i pozwalać na to, by rosła z niego ciamajda i nieudacznik? Dziecko chce autentycznie zdobyć uwagę swojego ojca a jego nieszczęściem jest to, że ma tak gnuśną rodzinę...
Nikt nic na to nie poradzi, że wiele osób przez los dostało zakompleksionego zjeba na ojca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów