📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odgonili pizdusia od gierki i nie umie się zachować w realnym świecie
Ch mu w du ...
@Flodziarz
To już nie pierwsze wideo, gdzie szyba pęka od deptania nogami, a sufit w tym modelu wygina się jak jakaś dykta ze śmietnika. W zwykłych biedakowozach jak passat, czy stare kałdi tak łatwo nie pękają szyby... Te supersamochody za milion złotych są wszystkie tak chujowo zrobione, czy wypożyczalnie klepią takiego hiper-złoma po dzwonie i wsadzają najtańsze zamienniki, a potem frajer, który to wypożyczył i uszkodził buli dodatkowo gruby hajs za naprawę tego ulepa...?
To już nie pierwsze wideo, gdzie szyba pęka od deptania nogami, a sufit w tym modelu wygina się jak jakaś dykta ze śmietnika. W zwykłych biedakowozach jak passat, czy stare kałdi tak łatwo nie pękają szyby... Te supersamochody za milion złotych są wszystkie tak chujowo zrobione, czy wypożyczalnie klepią takiego hiper-złoma po dzwonie i wsadzają najtańsze zamienniki, a potem frajer, który to wypożyczył i uszkodził buli dodatkowo gruby hajs za naprawę tego ulepa...?
Łobuzy? Nie, pedały jakieś.
Japierdole co za debil
bercisko napisał/a:
Wyjebanie się zółtka na głupi ryj uratowało ten chujowy filmik
No przecież jakby się nie wyjebał to by tego filmu tu nie było
twoja_stara_na_gangbangu napisał/a:
Z ciała może, ale nie umysłu.@Flodzia
zdrowe dupiszcze
Nie chodzi nawet o sam taniec na samochodzie, za "muzę" do jakiej tańczy powinno być 10 lat łagru.
ale bym tego kurwa chinskiego pedała przekopal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów