📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i co tam stulejarze, można zagadać do prawdziwej kobiety?
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
raczej koncesje
Będzie miał wesołe życie
A ten pije wódkę i obcalowuje cycatki
Będzie miał wesołe życie
phrontch napisał/a:
Ktoś tu chyba straci prawa rodzicielskie
Angel napisał/a:
raczej koncesje
...i pracę
lamusy, poważnie w to wierzycie że pił cokolwiek poza soczkiem?
Taki to nawet może rękę w stanik wsadzić , zmacać i jeszcze się do niego uśmiechnie.
Byku35 napisał/a:
up co w tym przegranego?
Nie przeszkadzaj mi w zakrywaniu swoich kompleksów, poprzez krytykowanie innych
Tp nie jest alkohol.
Młody był tak fajny i ciekawy że barmanka zaproponowała mu drinka z soku pomarańczowego.
samego soku pomarańczowego.
Taka jest prawdziwa wersja wydarzeń.
I nie pierdolcie mi tutaj
Jebać stulejarzy ....
Młody był tak fajny i ciekawy że barmanka zaproponowała mu drinka z soku pomarańczowego.
samego soku pomarańczowego.
Taka jest prawdziwa wersja wydarzeń.
I nie pierdolcie mi tutaj
Kod:
<br>
When I was about 10 years old, I was into playing Super Nintendo and playing baseball. I barely had any idea of what it would be like to go to a bar. But this little dude is way ahead of the game.<br>
<br>
The bartender serves him a shot, and by shot I mean it's just orange juice and there is no alcohol involved. She pours herself a shot and then they cheers and throw them down.<br>
<br>
But that's not ever the best part. The bartender beckons the little man back by pointing to her cheek for a kiss. But my man goes up and plants one right on her lips. He knows what's up.<br>
Jebać stulejarzy ....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów