18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
e................y 2015-01-19, 1:06 2
Ten młody lewak ma przejebane, ale ogólnie to normalny gość. Pałętałem się kiedyś po debatach różnych przed wyborami do europarlamentu to widziałem go parę razy, to normalnie zbijał piątki z gośćmi z KNP, nawet narodowcami.
Ogólnie to mi go nawet szkoda, bo tak na prawdę, to poza pierwszą słynną masakrą Korwina, która była całkiem śmieszna, to potem do tego Szczotkowskiego się zwyczajnie dojebano. Kuce nie zdołały dostrzec, że druga i trzecia "masakra" to było dno w wykonaniu JKM, a o ich czwartym spoktaniu to nawet nie wspomnę, bo nie bardzo Janusz wiedział co ma powiedzieć.

Oczywiście podejrzewam, że rurururkowiec też chce podreperować swój wizerunek, stąd właśnie takie wystąpienia jak to z Palikotem.
Zgłoś
D................1 2015-01-19, 1:47 1
Cytat:

Nawet jakby krul w ramach argumentacji rzucił gównem, to i tak byście pisali "ale go zmasakrował, ale zaorał' xD

Będzie taki dzień w waszym życiu, że doznacie chwili autorefleksji. Zdacie sobie sprawę, jakimi sami śmiesznymi lemingami jesteście, a ten stary dziad w muszce manipulował wami jak chciał - podczas gdy wy wszystko łykaliście jak młode pelikany.

Cytat z komentarza który pojawił się na yt pod słynną ''masakrą''.Miałem cos pisać od siebie ale koleś jak dla mnie w 100% wyczerpał temat,korwin się popluł,pojakał a kuce i tak biją brawo bo są po prostu lemingami prawicy.

Dla mnie rurkowiec spoko gość,kto wie może kiedyś zrobi jaką kariere w polityce w przeciwieństwie do starego jebaki janusza
Zgłoś
PlenerPłocki 2015-01-20, 11:07
Hehe, po jego prawicy siedzi znajomy mój, były kuc i działacz UPR z Chorzowa, który tradycyjnie we wszystkich wyborach startuje z list RAŚu.

Smutno mi, bo jestem wesolutki -
ele melee-elemele dutki
.
Zabrali mu słońce, pierdolone słońce,
Tak radosne i tak gorące
Zgłoś
midnightc 2015-01-25, 10:39
Czy to młody Ryszard Kalisz, w dodatku na dopalaczach?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów