Co to sie porobiło ???
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ten młody lewak ma przejebane, ale ogólnie to normalny gość. Pałętałem się kiedyś po debatach różnych przed wyborami do europarlamentu to widziałem go parę razy, to normalnie zbijał piątki z gośćmi z KNP, nawet narodowcami.
Ogólnie to mi go nawet szkoda, bo tak na prawdę, to poza pierwszą słynną masakrą Korwina, która była całkiem śmieszna, to potem do tego Szczotkowskiego się zwyczajnie dojebano. Kuce nie zdołały dostrzec, że druga i trzecia "masakra" to było dno w wykonaniu JKM, a o ich czwartym spoktaniu to nawet nie wspomnę, bo nie bardzo Janusz wiedział co ma powiedzieć.
Oczywiście podejrzewam, że rurururkowiec też chce podreperować swój wizerunek, stąd właśnie takie wystąpienia jak to z Palikotem.
Ogólnie to mi go nawet szkoda, bo tak na prawdę, to poza pierwszą słynną masakrą Korwina, która była całkiem śmieszna, to potem do tego Szczotkowskiego się zwyczajnie dojebano. Kuce nie zdołały dostrzec, że druga i trzecia "masakra" to było dno w wykonaniu JKM, a o ich czwartym spoktaniu to nawet nie wspomnę, bo nie bardzo Janusz wiedział co ma powiedzieć.
Oczywiście podejrzewam, że rurururkowiec też chce podreperować swój wizerunek, stąd właśnie takie wystąpienia jak to z Palikotem.
Cytat:
Nawet jakby krul w ramach argumentacji rzucił gównem, to i tak byście pisali "ale go zmasakrował, ale zaorał' xD
Będzie taki dzień w waszym życiu, że doznacie chwili autorefleksji. Zdacie sobie sprawę, jakimi sami śmiesznymi lemingami jesteście, a ten stary dziad w muszce manipulował wami jak chciał - podczas gdy wy wszystko łykaliście jak młode pelikany.
Cytat z komentarza który pojawił się na yt pod słynną ''masakrą''.Miałem cos pisać od siebie ale koleś jak dla mnie w 100% wyczerpał temat,korwin się popluł,pojakał a kuce i tak biją brawo bo są po prostu lemingami prawicy.
Dla mnie rurkowiec spoko gość,kto wie może kiedyś zrobi jaką kariere w polityce w przeciwieństwie do starego jebaki janusza
Hehe, po jego prawicy siedzi znajomy mój, były kuc i działacz UPR z Chorzowa, który tradycyjnie we wszystkich wyborach startuje z list RAŚu.
ele melee-elemele dutki
.
Zabrali mu słońce, pierdolone słońce,
Tak radosne i tak gorące
Tak radosne i tak gorące
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów