📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Moj stary jakbym tak meczyl kota to by mi wpierdolil pasem i by dał przykład. A nie siedzi i patrzy jak mlody męczy biedne zwierze. Polowa z was skurwysyny chowana w takich norach, to pozniej zero wspolczucia dla zwierzat i slabszych.
Mamuska powiedziala iz kiedy bylem maly to skakalem po biodrach psa (?). Jak dostalem wpierdol to chodzic nie moglem (dobrze mi tak malemu pierdolonemu pojebowi). W tej chwili mam ogromny szacunek do zwierzat.
Kiedys ojcu moj kot rzucil sie do gardla jak spal se na kanapie. Niegdy wczesniej nie widzialem latajacego kota.
Kiedys ojcu moj kot rzucil sie do gardla jak spal se na kanapie. Niegdy wczesniej nie widzialem latajacego kota.
Fajnie.Ale koty to i tak kanalie.
Bardzo kurwa dobrze małemu nędznemu skurwielowi. Nie zabierałbym kotka na miejscu ojca tylko go pogłaskał a syna bym jeszcze kapciem dojebał za dręczenie
maly rozpieszczony skurwysyn dostal slusznie, powinna mu jeszcze matka zajebac czajnikiem, zeby wiedzial na przyszlosc, ze istot zywych sie nie meczy
Kot i tak cierpliwy był. Widać, że nie bardzo chciał gnojkowi coś zrobić ale coś w nim w końcu pękło jak szczyl uderzył go w głowę w 0.20. A koty tego nie znoszą...
Młody się wykrwawia A opiekuńczy Rodzice Się kłócą Buahahahhaha
Chuj z kotem i ruskim gówniarzem!!!! Tym ludziom złazi tapeta ze ścian!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Dzieciak jak to dzieciak. Mały, głupi, ale ojciec który to nagrywa to na prawdę pacan.
Rosja- dywany na ścianach (tutaj akurat nie widać) i tapety na sufitach...
Uwielbiam jak dostają wpierdol dzieciaki ( jakoś tak poza tym uwielbiam koty i nie nawidzę jak ktoś się znęca nad tymi diabelskimi stworzeniami )
Ale Brawo za ojca.. nawet nie spojrzał na syna . a chciałam zobaczyć co kociak zrobił małemu naplecie
Ale Brawo za ojca.. nawet nie spojrzał na syna . a chciałam zobaczyć co kociak zrobił małemu naplecie
obrzydliwego dzieciaka macie serio, pewnie tez macie srogie mordy i wpierdalacie kartofle , ogolnie moglbym opowiedziec historie ale mi sie nie chce ale opowiem, tak na szybkosci
moja ciotka miala kota ktory cale zycie dostawal wpierdol na osiedlu od innych kotow, kiedys matka mnie zostawila u niej na wakacje i skurwiela tak wycwiczylem wlasnie rpzez takie zabawy ze potem napierdalal wszystkich o zostal championem capouii
moja ciotka miala kota ktory cale zycie dostawal wpierdol na osiedlu od innych kotow, kiedys matka mnie zostawila u niej na wakacje i skurwiela tak wycwiczylem wlasnie rpzez takie zabawy ze potem napierdalal wszystkich o zostal championem capouii
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów