Nie wiem jakie badania przeprowadzał ale wstępne testy wyszły pozytywnie. Czekamy na kolejne ze zwiększoną ilością gazu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech się uczy! jest specjalne miejsce na hardzie dla niego
za małolatów nas kumpel chciał zobaczyć co sie stanie jak sobie kutasa posmaruje maścią zmiji rozgrzewającą.a za chwile było tak o k@rwa ja pierdole itd
Cos czuje, ze nastepne badania naszego mlodego naukowca beda juz na hardzie.
Mlody podgrzewal puszke z czyms latwopalnym.
I właśnie w taki sposób rozwija się kreatywność.
Doświadczenie życiowe. Następnym razem lepiej się przygotuje.
Biały jest,szybko się nauczy.
Nigdy nie strzelaliście z dezodorantów?
Jeste ezperte.
To nie dodawany aerozol wybucha, widać tam wyraźny niedobór tlenu(czerwony płomień).
W "ognisku" znajduje się puszka nr dwa. Pod wpływem temperatury rozszczelnia się (ulega rozpierdoleniu).
Nie pytajcie skąd wiem.
Ps.To wcale nie jest tak że sam sobie podobnie mordę poparzyłem za gnoja .
To nie dodawany aerozol wybucha, widać tam wyraźny niedobór tlenu(czerwony płomień).
W "ognisku" znajduje się puszka nr dwa. Pod wpływem temperatury rozszczelnia się (ulega rozpierdoleniu).
Nie pytajcie skąd wiem.
Ps.To wcale nie jest tak że sam sobie podobnie mordę poparzyłem za gnoja .
Ja tam za łebka wieszałem szmatkę nasączoną w ropie na puszce z odświeżaczem powietrza i waliłem do tego z wiatrówki
Za dzieciaka to bawiliśmy się karbidem .Z tego to dopiero kwiatki wychodziły .Szkoda że telefonów z kamerami wtedy jeszcze nie było.
zwierzak30 napisał/a:
I właśnie w taki sposób rozwija się kreatywność.
nie,
ja napierdalałem z karbidu w puszkach,
i wierz mi, bylo bardziej emocjonujące
edmund napisał/a:
nie,
ja napierdalałem z karbidu w puszkach,
i wierz mi, bylo bardziej emocjonujące
Do tej pory to robię jak mnie szpaki zaczynają wkurwiać.
Nie wiem tylko czemu,sąsiedzi się na mnie głupio patrzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów