Znam za to jedną osobę która swoim wyglądem potrafi wzruszyć naszych kibiców do łez
@up proponowałbym zrobić kibiców w chuja zaprosić na mecz poczekać aż usiądą i zamiast piłkarzów wpuścić na murawe ludzi z karabinami maszynowymi żeby rozstrzelać to gówno w pizdu innego sposobu nie ma niestety
to kto wtedy bedzie przychodzil na mecze???
Ciekawe kiedy u nas wygonią tą dzicz łysą ze stadionów i wpuszczą normalnych kibiców
U nas chodzą na mecz normalni kibice.
Może chciałbyś taką kulturę kibicowania, jak na zachodzie?
Następny, z przeżartym przez media mózgiem.
Może nie wiesz, ale ci "normalni kibice" z Belgii, na meczu Wisły ze Standardem rzucali na sektor Wisły race, petardy, szklane butelki, a nawet pojawił się kubeczek z moczem. To wcale nie jest dzicz.
Wolę taką "dzicz łysą", jaką mamy teraz, bo jest atmosfera podczas meczów i prawdziwy doping.
U nas chodzą na mecz normalni kibice.
Może chciałbyś taką kulturę kibicowania, jak na zachodzie?
Następny, z przeżartym przez media mózgiem.
Może nie wiesz, ale ci "normalni kibice" z Belgii, na meczu Wisły ze Standardem rzucali na sektor Wisły race, petardy, szklane butelki, a nawet pojawił się kubeczek z moczem. To wcale nie jest dzicz.
Wolę taką "dzicz łysą", jaką mamy teraz, bo jest atmosfera podczas meczów i prawdziwy doping.
Czy wszystkie gimbusy teraz znają tylko kilka sloganów i powtarzają je do posrania ? O mediach, kulturalnych kibicach, świetnym dopingu? JA mówię człowieku o kibicach, którzy przychodzą np. na żużel, na siatkówkę, na piłkę ręczną. I to jest prawdziwa atmosfera, prawdziwy doping. A nie banda degeneratów z wypaczonymi poglądami i zachowaniami. Powinni zainstalowac czytniki linii papilarnych na stadionach i jak się tylko jakaś kurwa łysa zbliży do stadionu, a posiada zakaz stadionowy, to powinien od razu mieć na dołęk wycieczkę ;]
Powinni zainstalowac czytniki linii papilarnych na stadionach i jak się tylko jakaś k***a łysa zbliży do stadionu, a posiada zakaz stadionowy, to powinien od razu mieć na dołęk wycieczkę ;]
Tak się zastanawiam- jak społeczeństwo mogło tak wyewoluować, że taka kurwa jak wyżej będzie mówić kto może, a kto nie może chodzić na stadion. Na szczęście nie decydujesz o tym buraku, i jedyne co możesz robić to pisać listy do TVN/GW, niedowartościowana gnido !
Piłka nożna dla kiboli !
Wojna:), hehe, Bambiś ma rację, a Ty... włączony cenzurator.
Wiedziałem, że skądś Cię kojarzę
Społeczniactwo pełną gębą, jeszcze trochę i nie będziemy wpuszczać ludzi do baru, sklepu, i stadionu, bo źle wyglądają, z ogólnym poklaskiem ludzi pokroju Bambisia czy jak go tam zwali.
BTW- jakiej drużyny to jest kibic?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów