📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ożesz! Za rok będzie podnosić kanapę w poszukiwania drobnych na piwo
Kurwa Pudzian ze swoim cielskiem i średnio dotlenionym organizmem podciągnął by się dwa razy i pierdolnął na zawał.
dzieci w takim wieku nie powinny tak przeciążać stawów i kości, zaraz znajdzie sie masa pierdolonych gimbusów jarających sie co to będzie za 10 lat , otóż za 10 lat dzieciak moze miec pokrzywione stawy i nierowne konczyny ... ale chuj jak rodzice nie mają we łbie oleju to dziwne, zeby sie chociaz przez chwile zastanowili czy to nie szkodzi tak mlodemu organizmowi, bo przeciez mozna wziac kamerke i to nagrac
@elvese1 skoro miesnie ma wystarczajaco silne, zeby sie podniesc, to sciegna i kosci spokojnie dadza rade. Jak mialem 2 latka to spierdolilem na siebie telewizor, lezalem tak jak pajak pod kapciem i jakos kosteczki nie mam do tej pory zwichnietej. W skrocie: nie pierdol ;p
I tak to jest, że podświadomie mamy siłę na to na czym bardzo nam zależy
Do znawców:
Problem jest w tym że jeżeli w dzieciństwie zaczynasz trenować podnoszenie cięzarow etc. prawdopodobnie duży nie urośniesz
Problem jest w tym że jeżeli w dzieciństwie zaczynasz trenować podnoszenie cięzarow etc. prawdopodobnie duży nie urośniesz
okanslig napisał/a:
@elvese1 skoro miesnie ma wystarczajaco silne, zeby sie podniesc, to sciegna i kosci spokojnie dadza rade. Jak mialem 2 latka to spierdolilem na siebie telewizor, lezalem tak jak pajak pod kapciem i jakos kosteczki nie mam do tej pory zwichnietej. W skrocie: nie pierdol ;p
Ten telewizor to ci chyba na łeb spadł
Kurwa, znowu film z bachorem, niech mu ten pies nóżkę upierdoli to będę zadowolony...
alan10 napisał/a:
Kurwa, znowu film z bachorem, niech mu ten pies nóżkę upierdoli to będę zadowolony...
Pan Zła we własnej osobie, strach się bać.
@Takeda, po prostu nie lubię dzieci. Bardzo. Pewnie jesteś z tych, co mówią "nie rozumiem jak można nie lubić dzieci" - ok, wracaj oglądać Muminki i na tym skończmy.
nie prawda że coś mu się stanie za 10 lat, sam tak robiłem za młodu i jakoś nic mi nie jest więc bez piva
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów