Kiedyś młodzi mieli jaja większe niż niejeden użytkownik tego portalu
Kiedyś młodzi mieli jaja większe niż niejeden użytkownik tego portalu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dajcie se już spokój bo teraz znowu będzie się srać z powstaniem. Patrioci - cebulaki kurwa.
Gdyby nie Ci kurwa patrioci, orałbyś dzisiaj zębami pole pod niemieckim pręgierzem człowieku..
Ostatnio sie zastanawiałem właśnie nad tymi wypociniami typu: Przez powstańców zginęło tysiące cywilów, to byli samobójcy itp., itd. Doszedłem do wniosku, że nie można dyskutować nad słusznością wybuchu powstania z ludźmi, którzy nie rozumieją idei honoru. ....
Coś wspaniałego - 21 lat i taki honorowy, doświadczony życiowo. Jesteś autorytetem, a twoje wypowiedzi są opiniotwórcze. Rzadko kto kwestionuje sens organizowania powstania, chyba tylko ty masz problem ze zrozumieniem,
Gdyby nie Ci kurwa patrioci, orałbyś dzisiaj zębami pole pod niemieckim pręgierzem człowieku..
Dojebałeś teraz po całości. Obecnie, to chyba większość Polaków chciałaby, żebyśmy mieli rządzących jak w Niemczech - którzy zamiast okradać od 1990 roku, dbają o obywateli.
SQT napisał/a:
Dajcie se już spokój bo teraz znowu będzie się srać z powstaniem. Patrioci - cebulaki kurwa.
No naprawdę Niemcom to sprawiło różnice. Poza tym, prędzej ty byś orał zębami na moim niemieckim polu.
Obecnie, to chyba większość Polaków chciałaby, żebyśmy mieli rządzących jak w Niemczech
Chyba tylko "ludzie" twojego pokroju.
A co do reszty debili/lewactwa proszę wyrzeknijcie się obywatelstwa, wyjedzcie, skoczcie z mostu, cokolwiek....
nie potrzebujemy was tutaj.
Wiekszosc z was to malolaci, utozsamiajacy sie z poszczegolnymi grupami wedle popularnosci. Siedzicie kurwy przed komputerami i hejtujecie. Jak mozna byc tak zalosnym?! Wy juz nawet nie denerwujecie tylko irytujecie..
Jak wybuchła wojna miała 25 lat a rok temu jeszcze w filmie zagrała.
Naprawdę, urodził się taki w Polsce, żyje w Polsce, mówi po polsku, a sra na ludzi, dzięki którym nie gdaka po niemiecku lub rosyjsku. Nie lubisz polski lub polaków? To wyjedź kretynie i nie używaj nigdy języka polskiego i zrzeknij się obywatelstwa. Najgorsze pisklę co własne gniazdo kala. Pewnie się jeszcze taki cieszy, że ktoś wytyka mu zachowanie poniżej jakiegokolwiek szacunku do dziedzictwa na którym się wychował.
A filmik fajny
Chyba tylko "ludzie" twojego pokroju.
A co do reszty debili/lewactwa proszę wyrzeknijcie się obywatelstwa, wyjedzcie, skoczcie z mostu, cokolwiek....
nie potrzebujemy was tutaj.
Nie ty będziesz decydował, kto jest "człowiekie", a kto człowiekiem, a także kto jest prawdziwym Polakiem. Jak narazie, to wyjeżdżają same prawiczki, którzy w akcie patriotyzmu woleli opuścić Ojczyznę, żeby zrzucać winę na polityków w Polsce. Jest lekka lipa, bo politycy mają nas w dupie, ale trzeba sobie zadać pyta - co się samemu zrobiło, aby poprawić swoją sytuację. Większość to debile, którzy się niczego nie byli w stanie nauczyć i się dziwią, że w Polsce nie mogą znaleźć pracy.
Komentarz z youtube
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów