Kiedyś młodzi mieli jaja większe niż niejeden użytkownik tego portalu
Kiedyś młodzi mieli jaja większe niż niejeden użytkownik tego portalu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
polityka.pl/kultura/rozmowy/1509344,2,rozmowa-z-markiem-kondratem-na-6...
Te śmiecie z AK i innych cebulackich organizacji to tylko umieli zdychać "honorowo" dając się szlachtować szkopom jak rzeźne bydło. Żeby było jeszcze bardziej "honorowo" przez ich głupotę zginęły setki tysięcy cywili i to w ostatnim roku wojny, tak blisko jej końca. Chuj z nmi, ważne, że za 70 lat bezmózga młodzież pozdrawiająca Rzymian odda cześć wielkim kurwa "bohaterom", bo "honor" ważniejszy jest przecie od życia ludzi. Przed wojną Warszawa była pięknym miastem. Mogła nadal takim być, ale się kurwa "bohaterowie" uparli, żeby dać zrujnować całe miasto, bo wybicie ludności było niedostatecznie "honorowe". Dopiero Armia Czerwona z niewielką pomocą polskich komunistów zdołała wykurzyć okupanta. Nie dziwię się, że za Polski Ludowej to całe zasrane AK było uważane za organizację przestępczą. Teraz mają swoje 5 minut, na szczęście już prawie wszyscy pozdychali.
Posłuchaj małpi fiucie. Mój dziadek był w AK i za zasługi został odznaczony. Przeżył wojne, zmarł w latach 80. Nie pozwalam ci, bez względu na twoje poglądy polityczne, mówić o kimś, że jest śmieciem. Bo każdemu człowiekowi należy się szacunek, czy ci się podobają czyjeś poglądy, czy nie.
Przypomnę te słowa jak znowu kogoś wyzwiesz od idiotów czy debiliBo każdemu człowiekowi należy się szacunek, czy ci się podobają czyjeś poglądy, czy nie.
A sam film zacny, polecam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów