📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
muza po chuju fest
la la la laa. gówniana muzyka, bo i gówniarze na filmiku, nie ma się co czepiać. la la la
Mówcie co chcecie ale zakładam się ,że 90% tatusiów tych dzieci za młodu było kopanych w dupe i na codzień są chodzącymi pierdołami.
Wkurwia mnie jak rodzice spełniają swoje marzenia i zamiast pozwalać młodym skakać po trzepaku czy huśtawce to każe mu napierdalać innych i obrywać od innych.
Huj z tym! Mój synu będzie skakał po trzepaku i sam z siebie spuszczał wpierdol innym.
Napewno mu nie będę kazał ani zabraniał.
Wkurwia mnie jak rodzice spełniają swoje marzenia i zamiast pozwalać młodym skakać po trzepaku czy huśtawce to każe mu napierdalać innych i obrywać od innych.
Huj z tym! Mój synu będzie skakał po trzepaku i sam z siebie spuszczał wpierdol innym.
Napewno mu nie będę kazał ani zabraniał.
nieźli wymiatacze
@heartshade Nie miej pretensji do rodziców za to że ich dzieci klepią cie w szkole.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów