18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Młody z dystansem do siebie
b1ue • 2013-10-30, 19:03
Jakoś tak wyszło, ze wyjechałem do norwegii, pracuje przy remontach. mniejsza o to.

Pracujemy obecnie u sympatycznej rodzinki(kawa, ciasteczka i te sprawy). Niestety bozia ich ukarała i maja CZWÓRKE RUDYCH dzieci. sprawa toczy się jednak ich ok. 12-14letniego syna.
Jak wrócił młody ze szkoły, to zamknął sie w pokoju i tak co jakiś czas otwierał drzwi, patrzył przez chwile i w momencie jak, któryś z nas sie obejrzał w jego strone, zamykał je z powrotem. z tego co sie dowiedzielismy pozniej, chcial isc do lazienki.
Któregoś razu z kolei, jak tylko zauwazyłem, ze otwiera drzwi, pytam go:
- co Ty się nas tak boisz, tacy zli jestesmy?

i w tym momencie młody zniszczył wszystkich odpowiadając:
- jak byś był rudy, to też byś się wszystkiego bał.

chyba nie muszę tłumaczyc, ze wszyscy jebli smiechem. po tym gadka sie rozwineła i młody, czuł sie pewniej. mimo, ze ma przejebane to od małego ma chłopak dystans do siebie

z góry informacje dla hejterów;
1. nie, nie rozmawialismy po polsku tylko po angielsku. napialem w ojczystym jezyku, zeby placzu nie było.
2. tak, w norwegii dzieci w wieku 14 lat mówią płynnie po angielsku. poziom wielu naszych studentów.
3. jak sie komus nie podoba, ze pracuje zagranica to ma problem.
4. tak przeszkadza mi to, ze w ch*j tu ciapatych, ale nic na to niestety nie poradze.

nie było. chyba, ze jeden z moich współpracowników ma tu konto
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MetaIurg 2013-10-30, 19:31 3
ja pierdole, przynajmniej dzieciak ma dystans do siebie w porównaniu do cb, bo więcej jest tłumaczenia niż całej historii. Mam to w dupie że rozmawialiście po ang, chyba każdy sie tego domysli.
Zgłoś
olo2511507 2013-10-30, 19:50 134
To weź się w końcu zdecyduj czy mówi płynnie po angielsku, czy na poziomie studentów
Zgłoś
remi1982 2013-10-30, 20:56 1
Dobre. Leci piwko, bo własne i śmieszne.
Zgłoś
Skowroniasty 2013-10-30, 20:59
olo2511507 napisał/a:

To weź się w końcu zdecyduj czy mówi płynnie po angielsku, czy na poziomie studentów

A co, nie wiesz od jakiej grupy należysz?
Zgłoś
peacepraiser 2013-10-30, 22:01
Piwo za napinanie w ojczystym języku.
Zgłoś
bebe_nuss 2013-10-30, 22:04
Mogli jeszcze snakać po norsku
Zgłoś
~Vuko 2013-10-30, 22:12
Skowroniasty on nie wie czy też się może przyznać do tego że jest rudy.
Zgłoś
halobiba 2013-10-30, 22:20 5
mam ortograficzny orgazm czytając to. uczcie się, kurwa, od kolegi, że przecinki nie gryzą, a słownik ortograficzny nie parzy!
Zgłoś
b1ue 2013-10-30, 22:23 14
MetaIurg napisał/a:

ja pierdole, przynajmniej dzieciak ma dystans do siebie w porównaniu do cb, bo więcej jest tłumaczenia niż całej historii. Mam to w dupie że rozmawialiście po ang, chyba każdy sie tego domysli.

starałem sie szczegółowo opisac cała sytuacje a te 'tłumaczenia" na końcu były wlaśnie dla takich głąbów jak Ty, zebym nie musiał tracic czasu odpisujac na durne komentarze. polecam sławną maść na ból dupy.

a tak w ogóle.. "cb"? z gimnazjum sie urwałeś?

no i 2 sprawa - nie każdy sie mógł domyślic, w jakim jezyku rozmawialismy, bo (tu Cie moge zaskoczyc!) w norwegii obowiązuje jezyk norweski - ale skąd Ty mozesz o tym wiedziec
milego wieczoru
Zgłoś
Johny B 2013-10-30, 22:26 1
urzekła mnie ta historia
Zgłoś
ptaq666 2013-10-30, 22:43 2
b1ue napisał/a:

starałem sie szczegółowo opisac cała sytuacje a te 'tłumaczenia" na końcu były wlaśnie dla takich głąbów jak Ty, zebym nie musiał tracic czasu odpisujac na durne komentarze. polecam sławną maść na ból dupy.

Trzymaj się swoich postanowień i na przyszłość staraj się jednak nie dyskutować z debilami
Zgłoś
UBcjaPOLSKA 2013-10-30, 22:55 1
@Skowroniasty
A huj Cię to obchodzi?
Zgłoś
diablo 2013-10-30, 23:13

Bardzo śmieszny żarcik o rudym chłopczyku ha ha ha
Zgłoś
dyda1999 2013-10-31, 6:57
pozdro z Nesoya
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem