📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Ach ten Wołomin
fajna dupa
Przecież słychać że powiedział do niej Ruda, dlatego się wkurwiła
Być może doświadczyła negatywnych relacji w swoim życiu. Braki poczucia szczęścia, stany depresyjne, które wpłynęły na korelacje z innymi. Trzeba przyznać że kobieta potrafi słuchać, a to ważny element komunikacji międzyludzkiej.
butcher11 napisał/a:
Fajna dupa, ma ktoś namiary na nią?
Nie rżnij głupa przecież to twoja stara
chuj nie wychowany !!!
Wszystko fajnie tylko jak chce się takie filmiki nagrywać to nie do starej baby co ledwo może zrobić 3 kroki bez zadyszki ale do młodego gościa, najlepiej takiego w obuwiu sportowym. Wtedy z chęcią obejrzę taki filmik.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
A nie "gruba"? Cwelik chciał podbudować swoje ego i starą babę zaczepia i nagrywa. Debil jebany.
ruda, pijesz?
Hehehe podrywacz amator :p Próbuje auto zdiagnozować czemu każda dziewczyna w jego wieku każe mu spierdalać, ale nie chce palić kolejnych mostów więc postanowił poćwiczyć na nieco starszym modelu, sądząć że będzie łatwiej podupczyć. Niestety w jego mniemaniu genialny tekst "Ruda" nie zadziałał i znowu musiał wrócic do domu okryty wstydem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów