18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Matt 2023-04-27, 0:57 22
Juz niedlugo, będą tylko numerkiem w statystykach.
Zgłoś
t................0 2023-04-27, 1:14 14
Spodnie na szelkach to zdaje się skinowska moda?
Zgłoś
Manolito666 2023-04-27, 1:19 5
Ta łajza tak niefortunnie w łeb frajera kopnęła, że sobie nóżkę złamała xd
Zgłoś
x................9 2023-04-27, 1:25 7
Technohead'a po tylu latach się nie spodziewałem tutaj usłyszeć jednak.
Zgłoś
CzerstWybut 2023-04-27, 1:51 16
Chuja a nie na front... jak są z Moskwy to są nietykalni. Z obwodu moskiewskiego nie biorą nikogo na front. Te kurwy dbają o to aby nie było buntu społecznego w centrumgównodowodzenia. Oni ślą cała biede z reszty kraju, czyli buriaci, kałmukowie itd
Zgłoś
L................Z 2023-04-27, 1:55 9
"Wnet zaczyna się zadyma naszych chłopców z menelami
Ciężkie glany pomagają porozprawiać się z żulami
Gałgan piszczy nienawykły krew się leje strumieniami
Idą chłopcy pod monopol by browarem obmyć rany"

Swoją drogą teraz Analogsi sami wspominają, że nie chcą grać tych starych kawałków bo już nie są gówniarzami i inaczej patrzą na świat. Mają też sporo bardziej wartościowych piosenek

Zgłoś
Siriuz 2023-04-27, 2:13
Jako odtrutkę na nacjonalizm polecam wejść w link "info", włączyć translatora i poczytać, zwłaszcza komentarze Rosjan.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
intermag 2023-04-27, 5:05
mwaski napisał/a:

Spodnie na szelkach to zdaje się skinowska moda?

Zgadza się, zwykle skiny jakich pełno wszedzie
Zgłoś
pilleater 2023-04-27, 7:19 1
Pizdy kopia jakby sniadania nie jadły.

Jebać wszystkich
Zgłoś
Zulu-Gula 2023-04-27, 7:23 5
"Nie zapomnij skąd tutaj przybyłem

Nie zapomnij gdzie się urodziłem..."

Zgłoś
JanJankowski 2023-04-27, 7:37 2
Żal na ten ruski pomiot patrzeć
Zgłoś
rocknrolla85 2023-04-27, 7:40 5
Piwko za podkład muzyczny, Technohead ostatni raz słyszałem na VIVIE w latach 90
Zgłoś
vladok 2023-04-27, 8:16
Napisano, że dostali po 2 muesiace aresztu domowego.
Zgłoś
ra0mir 2023-04-27, 8:26
intermag napisał/a:

Zgadza się, zwykle skiny jakich pełno wszedzie

Wszędzie? Kiedy ich w Polsce ostatnio widziałeś? Tylko o jakichś zjebanych "wannabe" to nie pisz

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów