18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Młodzież się nudzi
Vinewood • 2014-07-31, 13:53
Cytat:

Policjanci i funkcjonariusze Straży Miejskiej zatrzymali minionej nocy sześciu chłopaków w wieku od 16 do 19 lat, którzy przewracali kosze na śmieci oraz ławki, a dwie z nich wrzucili do stawu. Wszystko działo się w Ogrodzie Saskim.

Ahh, te wakacje!
Zgłoś
agreal 2014-07-31, 14:00 7
Ludzie nieskażeni inteligencją... Zły to ptak co własne gniazdo kala.
Zgłoś
remi1982 2014-07-31, 14:37 85
Zawsze mnie dziwiły debile które niszczą ławki na których można usiąść i napić się browara, kosze, albo kurwa rozkłady jazdy na przystankach. Powinni im dojebać po 500 godzin prac społecznych. Powinni chodzić w dzień w różowych strojach i naprawiać ławki i kwiatki. Małe bezmózgie chujki.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
zuku73 2014-07-31, 14:50 9
@remi1982 to samo chciałem napisać, dodatkowo pokrycie szkód z własnej kieszeni.
Zgłoś
KrisCFC 2014-07-31, 14:53 44
A niedługo zobaczymy filmik gdzie policjanci szarpią jednego z nich i "ale panie władzo ja nic nie zrobiłem, nagrywajcie to, jestem niewinny" oraz wsparcie kolegów w stylu "to jest właśnie polska policja, patrzcie państwo, nadużywają władzy..."

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
nowynick 2014-07-31, 15:14 1
kurwa jakość nagrania, że ledwo zarysy postaci widać, ale cenzura na twarze musi być
Zgłoś
K................l 2014-07-31, 16:02
pojebało im sie wszystkim w tych głowach, zastanawiam sie czy w tych czasach to warto miec dziecko.
Zgłoś
ulifont 2014-07-31, 16:33
Straszne, na harda to lepiej wrzućcie. Wczoraj byłem świadkiem jak ktoś przebiegał na czerwonym świetle, myślicie, że powinienem się tym podzielić?

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-07-31, 16:44
No tak, nie mają co robić bo brak roboty, a co za tym idzie brak kasy - nudzi im się to wpadają na różne nieprzemyślane (o ile w ogóle potrafią myśleć samodzielnie) pomysły.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
R................y 2014-07-31, 17:16 1
U mnie w mieście w końcu postawili betonowe śmietniki bo idioci rozpierdalali te plastikowe, kurwa takich debili to walić pałą po chuju
Zgłoś
remi1982 2014-07-31, 17:30 7
ulifont napisał/a:

Straszne, na harda to lepiej wrzućcie. Wczoraj byłem świadkiem jak ktoś przebiegał na czerwonym świetle, myślicie, że powinienem się tym podzielić?

Chyba nie kumasz sam co napisałeś. Co innego przejście na czerwonym, a co innego niszczyć mienie, nasze wspólne dobro jakby nie patrzeć. Jeśli Cię to nie wkurwia, to ok. Może dalej mama Cię ubiera i żywi i masz wyjebane, Twoja sprawa. Ale płacąc zjebane podatki i mając świadomość, że kasa pójdzie na remont a nie na np. nowe ławeczki w innym miejscu, to chuj człowieka strzela. U mnie w mieście są plastikowe kosze, i czasem wracając ze znajomymi w nocy widzę że kurwa co drugi jest spalony albo połamany. nie wiem jakim zjebem trzeba być, aby przeszkadzał komuś kurwa kosz lub ławka, nawet będąc mocno najebanym.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
b................i 2014-07-31, 18:16
Lublin, zgadza się?
Zgłoś
juni 2014-07-31, 18:40 1
a pies jak sie nudzi to se jaja lize
Zgłoś
rbpp 2014-07-31, 20:04 1
Przynajmniej nie siedzą przed komputerem !
Zgłoś
zerwikaptur 2014-08-01, 0:18 4
byaki ano lublin -moje miasto takie piękne kurwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów