Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Producent urządzenia nie przewidział, że można być aż takim debilem jak ten, który nałożył pierdyliard kilogramów na maszynę, a następnie zaczął je zdejmować tylko z jednej strony. Ergo: producent też debil.
Ja się co prawda nie znam bo na tym filmie pierwszy raz siłownie widzę, ale myśle że niektóre sprzęty powinny być przytwierdzone do ziemi. Tak tylko głośno myśle.
producent też debil
Nie obwiniaj producenta homo maszyn. Patrząc na to co odjebał ten upośledzony kitajec, można stwierdzić, że tak samo ściągałby talerze ze sztangi.
I podobno oni mają iq większe niż biali? Kolejne lewackie antybiałe kłamstwo.
niż ty na pewno
niż ty na pewno
Obecnie powinno się promować wyższość białej rasy i tuszować obecność idiotów. Nie mów tak na przyszłość.
I podobno oni mają iq większe niż biali? Kolejne lewackie antybiałe kłamstwo.
Dokładnie. Moje doświadczenia z żółtą rasą: pracowici, lecz słabi intelektualnie. Co nie zmienia faktu, że wśród miliardowych populacji znajdą się również geniusze, ale to raczej wyjątek od reguły
Producent urządzenia nie przewidział, że można być aż takim debilem jak ten, który nałożył pierdyliard kilogramów na maszynę, a następnie zaczął je zdejmować tylko z jednej strony. Ergo: producent też debil.
Producent na pewno przewidział i taką maszynę się bankowo kotwi do ziemi, ale właściciel siłowni stwierdził, że wymogi bezpieczeństwa to nikomu nie potrzebne bzdury i wyszło jak wyszło.
Producent na pewno przewidział i taką maszynę się bankowo kotwi do ziemi, ale właściciel siłowni stwierdził, że wymogi bezpieczeństwa to nikomu nie potrzebne bzdury i wyszło jak wyszło.
Ty to się już lepiej nie odzywaj
większość z tych urządzeń nie jest przystosowana to kotwienia, poza tym od lat na siłkę chodzę i jeszcze nie widziałem żadnego przymocowanego do podłogi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów