Koles stworzył własną wersje mjolnira, który może podnieść tylko on, poprzez zdjęcie blokady magnesu odciskiem palca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i super, w końcu jakiś prank wart uwagi ! piwo leci
I takie pranki to mogą być. Niechcesz to się nie bawisz. Nikomu nic złego nie robią a bawią
Toż to zwykłe oszukajstwo jest !
O kurwełe! Sprytne!
3:00 - zawiodłem się myślałem że czarny zajebie młot razem ze studzienką.
I nikogo nie zdziwiło, że zawsze ten 'młot' znajduje się na studzience, metalowej płycie, etc.?
Prosty elektromagnes i jest zabawa Ale mógł inaczej zrobić z tym czytnikiem linii papilarnych bo czarny wyczuł go Ale fajna zabawka
Spoko - wielu ludzi nie wie że kabel jest szybszy od wifi i oblepiają antenki folią "amelinową".
Nie oczekujmy zbyt wiele...
Czarny się skapczył, lepiej było zrobić wyłącznik sterowany radiowo lub zbliżeniowo..
Cytat:
Pudzian by pewno wyrwał tę studzienkę razem z całym osprzętem tego "młota"
To ten showman z polsatu?
ustawione wszystko, ludzie podstawieni
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów