📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
"Nie gryź, nie gryź" no mialo byc do pierwszej krwi kurwa czy nie?
redman921 napisał/a:
Po kiego im to nagranie? Będą się później wzajemnie tasować?
Może są w tym psychiatryku z powodu zaników pamięci więc se nagrali kto silniejszy w boju żeby nie napierdzielać się codziennie.
Jeśli to psychiatryk to pewnie dostali później solidną porcję na uspokojenie
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Myślałem, że to jakieś żarty dopóki nie włączyłem filmiku. Pan Łukasz proszony na salę
Nie gryź! Nie ssij! Nie liż!
felek666 napisał/a:
pewnie na sali go lewatywa czekała XD
raczej pasy na 24h i cewnikowanie grubą rurką
Ale ci kolesie z filmiku wszczymryj wyrośli ale zabawy widzę dalej te same tylko sława do głowy im uderzyła
ah ten sadistic, jak usłyszałem że będą sobie wyjaśniać problem po męsku do pierwszej krwi i zobaczyłem jak zdejmuje piżamę to sprawdziłem czy to nie hard i czy pedał alerta nie ma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów