18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyrwiszmat88 2012-02-23, 9:04 3
kłócąc się o takie pierdoły nakurwiając stereotypami typu "pewnie masz kłopoty z czytanie jak każdy chłopaczek spod bloku" ( swoją drogą masz chyba kłopoty z pisanie ) tylko pokazujecie swój wybitnie wysoki poziom ,co z tego że słuchasz Pink Floyda i gardzisz rapem , jak żeś jebany głąb i nic więcej.

Zgłoś
maxs90 2012-02-23, 9:32 2
tak czytam czytam i do 4 strony doszedłem i nie wytrzymałem, jedni pierdolą ,że raperzy to nieroby, ze nie potrafią grać na instrumentach i śpiewają o tym jak życie jest bezsensowne.... kurwa co Ty tylko mtv oglądasz czy inna zjebaną vive ? tak samo te osoby które mówią ,ze wykonawcy rockowi to długowłosi brudasy... :/ pogodzić was? ok przykład sumastyli rodowy zespół hip hopowy ,płyta de integro nie narzekają ,że życie jest chujowe ,a świetnym tekstem wyciskają z niego co się da... within temptation zespół w sumie grający symfoniczny metal czy coś . powiedz Sharon ,że jest brudaską :/ a o kimś takim jak MIKE SHINODA słyszałeś? gra na gitarze, keyboard założyciel grupy hiphopowej FORTMINOR ,a co lepsze zakładając LINKIN PARK połączył rap i rock, jego kolega z kapeli CHESTER B. nie ma w cale długich włosów ;] jebane stereotypy , co lepsze LP założyli fundacje pomagającą ludziom w potrzebie , często część kasy z biletów leci na czerwony krzyż ,więc nie pierdolcie bo chyba macie małe mózgi :]
Zgłoś
TymoOon 2012-02-23, 10:31
Dobra Japa Koledzy.

Mamy przecież na Sadolu 50 Centa, niech on się wypowie w tym temacie i zakończy ten spór
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-02-23, 13:42 1
Pierdolicie hipolicie. Mozna sluchac i czarnuchow z M.O.P. i Led Zeppelin. Muzyka ma radowac serce, a nie byc kolejnym narzedziem do przedluzania sobie chuja.

A jebanym napinaczom zamknietym w jednym gatunku muzycznym radosny chuj w dupe.
Zgłoś
kilas88 2012-02-23, 14:04 2
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Do polskich 50 centów i ziomusiów z projektu, każdy rockman czy nawet brudas jest lepszy od waszych czarnuchów. Po pierwsze dlatego, że potrafi grać na czymkolwiek. Po drugie reprezentuje kulturę, przy której cały hip hop to tylko śmierdzący pierd czarnucha, który nażarł się za dużo w KFC. Po trzecie większość piosenek rockowych to kompletne kompozycje, gdzie tekst stanowi spójną całość, a nie urywki pierdolenia o trawie z Maroko, kumplach z ośki, policji itd., o budowie np. MPC nie wspomnę nawet, bo przypomina przyrząd, na którym szympansy uczą się prostych znaków w eksperymentach. Po czwarte lansowanie się na kozaka to najczęściej przejaw szczątkowego chuja. Po piąte co takie zjeby wiedzą o ćpaniu? jarają się trawką i dopalaczami, a rockmani jak już się biorą za narkotyki to ładują herę po kablach albo kwas i jeszcze jakie potem z tego piosenki wychodzą (Pink Floyd, Morrison, Hendrix i wielu innych) Po szóste porównajmy najwybitniejszych przedstawicieli gatunków: 2pac vs Hendrix, Big L vs The Rolling Stones Wu Tang Clan vs Clapton, jakbyśmy tego nie zestawili to zawsze mamy jakichś gówno wartych czarnuchów, którzy często byli słynniejsi z tego, że wszędzie wokół siebie robili gnój i prawdziwych artystów. Mógłbym jeszcze dalej wymieniać, ale po co. Jeśli ktoś nie dostrzega jak monotonne powtarzanie jednej pętli, co jest nawiązaniem do muzyki prymitywnych ludów afrykańskich, odstaje od wirtuozerii gitarzystów i tekstów piosenek rockowych to jest mi go po prostu żal. Niestety okazuje się, że nie każdy może wybić się poza swoje wrodzone ograniczenia i w pełni obcować ze sztuką.

Widać wyraźnie, że niewiele słuchałeś rapu i nie jesteś obeznany z kulturą. Nie mówiąc już o samym porównywaniu muzyków różnych gatunków. Zaskoczę Cię, ale lubię czasem posłuchać Slums Attack czy Ice Cube, a następnego dnia Frank Sinatrę, Louisa Armstronga czy Marilyn Mansona i nie ma to nic do mojej inteligencji - po prostu lubię i chuj.

1) Jest dużo ambitnego i dobrze zrobionego rapu.
2) Ćpunów znajdziesz zarówno w rapie, jak i rocku, kościele czy szkole.
3) W chuju mam kolor skóry czy wygląd człowieka - Marilyn Manson maluje się na trupa i też nie pogardzę jego muzyką, ktoś inny nosi 10kg łańcuchów, inny chodzi tylko w białych garniakach - kto co lubi, trzeba się wyróżniać w tym biznesie i być rozpoznawalnym.

Btw. nie reprezentujesz żadnej kultury, a tylko ją ograniczasz, ośmieszasz. Jesteś pozerem.

Dawid210 napisał/a:

Jak ja lubię jak wszystkich polskich raperów wrzucają do wora z czarnuchami z budzikami na szyi i tymi zjebami z Firmy.

Flavor Flav jest akurat pozytywnym raperem i razem z Chuckiem D zrobili wiele dla swojej kultury czy choćby dla murzynów;

mówiąc inaczej, "czarnuch z zegarkiem na szyi" (nie budzikiem, bo to coś innego - tak tylko uświadamiam) jest godnym naśladowania człowiekiem
Zgłoś
Fekaliator 2012-02-23, 14:20
Ten typ z czarnuchem z zespołu LA Lakers w avatarze to raczej nie żaden rockowiec, a frajer w swetrze. To oni charakteryzują się tym, że posłuchają mdłego Pink Floyd i czują się lepsi od innych. Prawdopodobnie ma małego członka.
Zgłoś
o................i 2012-02-23, 14:20 2
wyrwiszmat88 napisał/a:

( swoją drogą masz chyba kłopoty z pisanie )

na szczęście nie aż takie jak Ty

kilas88 napisał/a:

Widać wyraźnie, że niewiele słuchałeś rapu

a i tak więcej niż Ty
kilas88 napisał/a:

Btw. nie reprezentujesz żadnej kultury, a tylko ją ograniczasz, ośmieszasz. Jesteś pozerem.

Hip hop to nie kultura, to patologia
Zgłoś
dudik18 2012-02-23, 14:37 2
garczarek napisał/a:

Tak to jest jak się czegoś nie rozumie to się krytykuje i mówi że 'gupie' ...

A co tu rozumieć? Gość ma iloraz inteligencji kury. Nic do powiedzenia. Wyjść i powiedzieć "joł kurwa joł bum" - faktycznie wypowiedź górnych lotów
Zgłoś
Lachon 2012-02-23, 15:53
Ta świnia była u mnie w miejscowości. "Dawał koncert". Ten burak najpierw zwyzywał jakiegoś koleszkę pod sceną, pominę to że był : najebany/ naćpany / chuj wie co jeszcze. Ale na szczęście dostał dwa razy wpierdol. Najpierw za sceną a potem pod jakimś sklepem. Tempmy grubas.
Zgłoś
kilas88 2012-02-23, 17:21 2
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

Hip hop to nie kultura, to patologia

masz zajebiste argumenty, więc skończmy dyskutować - wróć do książek i skończ gimnazjum

jesteś zakompleksionym debilem i masz małego wacka
Zgłoś
Gary Muwaut 2012-02-23, 18:11
ładnie wierszyki mówi...
Zgłoś
o................i 2012-02-23, 18:33 1
kilas88 napisał/a:

masz zajebiste argumenty, więc skończmy dyskutować - wróć do książek i skończ gimnazjum

człowieku, sam wracaj do gimnazjum, btw. fajny nick pewnie miało być killaz, a 88 to takie maskowanie się 12-latka
kilas88 napisał/a:

jesteś zakompleksionym debilem i masz małego wacka

debile z małymi wackami to własnie twoi idole w za dużych spodniach
Zgłoś
Nikloon666 2012-02-23, 18:35 1
Mów komuś takiemu sensowne argumenty, a on i tak powie że pink floyd najlepszy i że reszta to syf^^
powiem inaczej. Gadaj z dupą to Cię osra , a z drugiej strony śmieszy mnie jakie wy macie klapki na oczach.
Metal=brud , Raper =Blokers podpierdzielający matce wypłatę i babce emeryturkę.
Dzieci kwejka na kwejka wracać tam sobie obrazki powrzucać że SOAD i Pink Floyd najlepsi są(i że słuchacie bardzo zUej,ciężkiej i brutalnej muzyki,lub bardziej "ambitnej"),tam też macie możliwość komentowania
Zgłoś
o................i 2012-02-23, 19:11 1
Nikloon666 Ja pierdole, co mam poradzić, że każdy rap jest o tym, jaki zajebisty mc nawija, o prześladowaniach rapu, o trawie, o policji i to najczęściej na raz. W ogóle nie powinieneś się tu wypowiadać, zwłaszcza na temat Pink Floydów czy SOAD po tym jak skompromitowałeś się wiedzą na temat Nirvany. I nie wmawiaj mi dziecko że posługuję się jednym zespołem w dyskusji, bo tylko odpowiadałem przykładem piosenki na jakiś nędzny kawałek Fokusa. Twój tok myślenia jest żałosny: rap jest lepszy, bo pink floydow słuchają też hipsterzy
Zgłoś
LilL 2012-02-23, 19:37 1
@Ja-ah-qu-ub-el

Prosze Cie, skończ
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem