Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mamy przecież na Sadolu 50 Centa, niech on się wypowie w tym temacie i zakończy ten spór
A jebanym napinaczom zamknietym w jednym gatunku muzycznym radosny chuj w dupe.
Do polskich 50 centów i ziomusiów z projektu, każdy rockman czy nawet brudas jest lepszy od waszych czarnuchów. Po pierwsze dlatego, że potrafi grać na czymkolwiek. Po drugie reprezentuje kulturę, przy której cały hip hop to tylko śmierdzący pierd czarnucha, który nażarł się za dużo w KFC. Po trzecie większość piosenek rockowych to kompletne kompozycje, gdzie tekst stanowi spójną całość, a nie urywki pierdolenia o trawie z Maroko, kumplach z ośki, policji itd., o budowie np. MPC nie wspomnę nawet, bo przypomina przyrząd, na którym szympansy uczą się prostych znaków w eksperymentach. Po czwarte lansowanie się na kozaka to najczęściej przejaw szczątkowego chuja. Po piąte co takie zjeby wiedzą o ćpaniu? jarają się trawką i dopalaczami, a rockmani jak już się biorą za narkotyki to ładują herę po kablach albo kwas i jeszcze jakie potem z tego piosenki wychodzą (Pink Floyd, Morrison, Hendrix i wielu innych) Po szóste porównajmy najwybitniejszych przedstawicieli gatunków: 2pac vs Hendrix, Big L vs The Rolling Stones Wu Tang Clan vs Clapton, jakbyśmy tego nie zestawili to zawsze mamy jakichś gówno wartych czarnuchów, którzy często byli słynniejsi z tego, że wszędzie wokół siebie robili gnój i prawdziwych artystów. Mógłbym jeszcze dalej wymieniać, ale po co. Jeśli ktoś nie dostrzega jak monotonne powtarzanie jednej pętli, co jest nawiązaniem do muzyki prymitywnych ludów afrykańskich, odstaje od wirtuozerii gitarzystów i tekstów piosenek rockowych to jest mi go po prostu żal. Niestety okazuje się, że nie każdy może wybić się poza swoje wrodzone ograniczenia i w pełni obcować ze sztuką.
Widać wyraźnie, że niewiele słuchałeś rapu i nie jesteś obeznany z kulturą. Nie mówiąc już o samym porównywaniu muzyków różnych gatunków. Zaskoczę Cię, ale lubię czasem posłuchać Slums Attack czy Ice Cube, a następnego dnia Frank Sinatrę, Louisa Armstronga czy Marilyn Mansona i nie ma to nic do mojej inteligencji - po prostu lubię i chuj.
1) Jest dużo ambitnego i dobrze zrobionego rapu.
2) Ćpunów znajdziesz zarówno w rapie, jak i rocku, kościele czy szkole.
3) W chuju mam kolor skóry czy wygląd człowieka - Marilyn Manson maluje się na trupa i też nie pogardzę jego muzyką, ktoś inny nosi 10kg łańcuchów, inny chodzi tylko w białych garniakach - kto co lubi, trzeba się wyróżniać w tym biznesie i być rozpoznawalnym.
Btw. nie reprezentujesz żadnej kultury, a tylko ją ograniczasz, ośmieszasz. Jesteś pozerem.
Jak ja lubię jak wszystkich polskich raperów wrzucają do wora z czarnuchami z budzikami na szyi i tymi zjebami z Firmy.
Flavor Flav jest akurat pozytywnym raperem i razem z Chuckiem D zrobili wiele dla swojej kultury czy choćby dla murzynów;
mówiąc inaczej, "czarnuch z zegarkiem na szyi" (nie budzikiem, bo to coś innego - tak tylko uświadamiam) jest godnym naśladowania człowiekiem
( swoją drogą masz chyba kłopoty z pisanie )
na szczęście nie aż takie jak Ty
Widać wyraźnie, że niewiele słuchałeś rapu
a i tak więcej niż Ty
Btw. nie reprezentujesz żadnej kultury, a tylko ją ograniczasz, ośmieszasz. Jesteś pozerem.
Hip hop to nie kultura, to patologia
Tak to jest jak się czegoś nie rozumie to się krytykuje i mówi że 'gupie' ...
A co tu rozumieć? Gość ma iloraz inteligencji kury. Nic do powiedzenia. Wyjść i powiedzieć "joł kurwa joł bum" - faktycznie wypowiedź górnych lotów
Hip hop to nie kultura, to patologia
masz zajebiste argumenty, więc skończmy dyskutować - wróć do książek i skończ gimnazjum
jesteś zakompleksionym debilem i masz małego wacka
masz zajebiste argumenty, więc skończmy dyskutować - wróć do książek i skończ gimnazjum
człowieku, sam wracaj do gimnazjum, btw. fajny nick pewnie miało być killaz, a 88 to takie maskowanie się 12-latka
jesteś zakompleksionym debilem i masz małego wacka
debile z małymi wackami to własnie twoi idole w za dużych spodniach
powiem inaczej. Gadaj z dupą to Cię osra , a z drugiej strony śmieszy mnie jakie wy macie klapki na oczach.
Metal=brud , Raper =Blokers podpierdzielający matce wypłatę i babce emeryturkę.
Dzieci kwejka na kwejka wracać tam sobie obrazki powrzucać że SOAD i Pink Floyd najlepsi są(i że słuchacie bardzo zUej,ciężkiej i brutalnej muzyki,lub bardziej "ambitnej"),tam też macie możliwość komentowania
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów