Wygląda tak, jakby dla tej dziewczyny takie widoki to nic nowego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Wygląda tak, jakby dla tej dziewczyny takie widoki to nic nowego.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co pomagać.. oby na nią ktoś tak zlał jak sama będzie mieć wypadek.
Quassar napisał/a:
Po co pomagać.. oby na nią ktoś tak zlał jak sama będzie mieć wypadek.
Ona nie musi. Jak w grupie zawsze znajdzie sie kilku srebrnych rycerzy na bialych koniach - dobrze, ze przynajmniej szla o wlasnych silach.
Pierdolone krolewny i cala reszta pojebow je wielbiace
" Wygląda tak, jakby dla tej dziewczyny takie widoki to nic takiego. "
Wręcz przeciwnie, ta kobieta jest słaba psychicznie, dlatego aż nie podeszła.
Ha tfu jej na ryj !!! Tepa dzida !
"Wygląda tak, jakby dla tej dziewczyny takie widoki to nic nowego."
Bo to pewnie jej ojciec był.
Bo to pewnie jej ojciec był.
dance4life napisał/a:
Ona nie musi. Jak w grupie zawsze znajdzie sie kilku srebrnych rycerzy na bialych koniach - dobrze, ze przynajmniej szla o wlasnych silach.
Pierdolone krolewny i cala reszta pojebow je wielbiace
Przyznaj się po prostu że żadna cię nie chce XD
kraskras napisał/a:
w polsce za nieudzielenie pomocy jest kara do 3 lat
Jaka pomoc chcesz tu organizować? Typka oceniła że trup więc nie będzie ruszać truchła by prokuratura jej wezwania nie przysłała że coś poprzestawiała
Chyba jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że ktoś nie potrafi przeprowadzić poprawnej reanimacji, ale nie potrafię zrozumieć jak mozna tak po prostu mieć wyjebane i iść dalej w takiej sytuacji? Wystarczy zrobić minimum czyli zadzwonić po karetkę, sprawdzić stan poszkodowanych, przecież każda sekunda jest na wagę złota. Może tam być człowiek zakleszony ale tylko w takim stopniu, że da się to ręcznie usunąć. Albo może być nieprzytomny, a auto zacznie się palić.
Jak mówię, lepiej zrobić minimim niż mieć całkiem wyjebane
Jak mówię, lepiej zrobić minimim niż mieć całkiem wyjebane
A to szmata
Przecież to normalne zachowanie kobiet, widoczne praktycznie w każdym postowanym na Sadolu filmiku z wypadku, gdzie one na drugim planie się pojawiają. To znaczy ta jest trochę inna bo dalej szła a nie biegła, no i nie darła mordy.
Zajebista ścieżka dźwiękowa
No baba, czyli istota nie myśląca.. Ona nie widzi w tym problemu bo ona nie myśli. Wydaję mi się, że kot też by przeszedł koło tego obojętnie, jeśli już by ogarnął strach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów