Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
robią zakupy u jubilera na wstępnie wycenione 5 milionów dolców... skąd ta pewność ty to wyceniłeś czy ci tak powiedzieli ! ^^^
w opisie strony skąd to pobrałem tak napisali, nie będę tego podważał bo po co?
w opisie strony skąd to pobrałem tak napisali, nie będę tego podważał bo po co?
Spójrz na profil gościa. Mi już nawet nie chce się odpisywać na jego komentarze.
Spójrz na profil gościa. Mi już nawet nie chce się odpisywać na jego komentarze.
djpizda jest z białegostoku. Nic dodać nic ująć.
brak ci argumentów idioto temu nie chce ci się odpisywać ale czego się spodziewać po sadolowym bachorze ! mam polewę z takich kapuścianych bażantów jak ty. co myśli że jest bogiem na internetowym forum a z realnym świecie jesteś na 100% zerem i tak już pozostanie smuteczek. patrz żeby ci mama nie dała szlabanu na komputer !
djpizda jest z białegostoku. Nic dodać nic ująć.
kółeczko wzajemnej adoracji całujecie się po ptaszkach razem z kolegą ?
brak ci argumentów idioto temu nie chce ci się odpisywać ale czego się spodziewać po sadolowym bachorze ! mam polewę z takich kapuścianych bażantów jak ty. co myśli że jest bogiem na internetowym forum a z realnym świecie jesteś na 100% zerem i tak już pozostanie smuteczek. patrz żeby ci mama nie dała szlabanu na komputer !
Nie ma chuja we wsi. Po tym komentarzu na pewno doszedłeś.
Nie kompromituj sie już chłopczyku. W tym kółeczku pedała nie znajdziesz. Idź z kolegami do lasu sok z brzozy spuszczać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów