A może po prostu głupia ryzykantka ? Fajnie popatrzeć .
Na harda materiał byłby dobry
Najlepsze 2:40 i 4:32
Tutaj jej instagram dla chętnych
instagram.com/viki_odintcova/?hl=pl
Ja w sumie uważam że jest popierdolona
hmm twierdzenie ze laska ktora posiada pare ladnych tatuazy ktore nie sa ani dziwne ani pojebane, jest bynajmniej dziwne. Co innego jak ktos jest wydziarany caly i w chuj wie jakie tatuaze, ale ona czlowieku zastanow sie chyba ze masz taki dziwny gust:P
Dostarczają one bodźców które są dla nas wszystkich przyjemne, tylko z tą różnicą że oni cenią sobie kontrolę nad swoim ciałem i zawierzenie mu żywota, a ludzie odurzający się mają na celu tę kontrolę stracić.
Nie odważna a skrajnie głupia, sam pracuje na wysokości i do tego można się przyzwyczaić po prostu przyzwyczaić i nie robi później to wrażenia. Ale kurwa ryzykować życie dla "fejmu" na instagramie czy innym gównie no to sorry...
Gadacie głupoty, widać wyraźnie przerażenie wymalowane na jej twarzy kiedy puszcza się krawędzi budynku podczas zwisu na ręce tego kolesia. Wydaje mi się, że u młodych i przeważnie bogatych ludzi takie zajęcia są odpowiednikiem zażywania substancji odurzających u reszty świata. Dostarczają one bodźców które są dla nas wszystkich przyjemne, tylko z tą różnicą że oni cenią sobie kontrolę nad swoim ciałem i zawierzenie mu żywota, a ludzie odurzający się mają na celu tę kontrolę stracić.