📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Raczej nic jej się nie stało, nie wiem czemu to jest na forum
Typowy pustak z instagrama jak ja ich nie nawidzę. Mam nadzieję że spadła i wkręciło ją w śrubę na umierało bardzo powoli wtedy by już nie była taka cwana jak na zdjęciach.
smc napisał/a:
Dlatego nad morzem tak wali śledziem?
Śledziem to ci wali z japy prędzej. Nigdy chyba nad morzem nie byłeś dzieciaku.
darnext123 napisał/a:
Typowy pustak z instagrama jak ja ich nie nawidzę. Mam nadzieję że spadła i wkręciło ją w śrubę na umierało bardzo powoli wtedy by już nie była taka cwana jak na zdjęciach.
ale o co chodzi? Laska chce poleżeć na kocyku w miejscu do tego przeznaczonym. Chuj komu do tego? Tzn skąd hejt, bo kobieta i to triggeruje frustratów czy i chuj chodzi?
sothis napisał/a:
ale o co chodzi? Laska chce poleżeć na kocyku w miejscu do tego przeznaczonym. Chuj komu do tego? Tzn skąd hejt, bo kobieta i to triggeruje frustratów czy i chuj chodzi?
Oj tam oj tam, może ciapak. Ostatnio się trochę tych wynalazków nazjeżdżało do Polski.
co to za gówno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów