📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeszcze do końca nie wie jak profesjonalnie zachowywać się jak pedzio
Też wyrastaliśmy z tonami takiego czegoś a za kilka lat będzie nowa moda na kolejną zabawkę wypromowaną w internecie i znów będziemy się łapali za głowy.
Nawet nie chcę myśleć czym będą się bawiły nasze wnuki i prawnuki.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
W czym to jest gorsze od tych gównianych lepiących łapek którymi się podpierdalało kartki koleżance z ławki?
Też wyrastaliśmy z tonami takiego czegoś a za kilka lat będzie nowa moda na kolejną zabawkę wypromowaną w internecie i znów będziemy się łapali za głowy.
Cytat:
Albert EinsteinIch weiß nicht mit welchen Waffen sich die Menschen im 3. Weltkrieg bekämpfen, aber im 4. werden es Keulen sein.
To jest jedna z takich osób w społeczeństwie, które łapią wszystko z TV. Niby to "relaksuje"
Bo spinerami bawiło się w podstawówce, a tu rozmaitej maści i niewiadomej płci osobnicy w wieku licealnym napierdalają.
Spinery to były z chipsów. Też się tym człowiek bawił w podstawowce. Moze inni ludzie którzy byli wtedy w naszym wieku też sie pukali w glowe widzac kręcące się plastikowe gowna.
chodzi o to by sprzedać niepotrzebne rzeczy.chińczycy mieli 200 milionów łożysk które miały być montowane w silniczkach mechanizmu obrotu lufy ich czołgów ale nie spełniły wymagań co do wytrzymałości.to chujki wymyślili takie cudeńko i wszystko im zeszło na pniu.
Velture napisał/a:
Tak się dojebaliśmy do tych gównianych spinnerów ale powiedzcie mi czym ten szajs różni się od badziewia którym nasze pokolenie się bawiło?
W czym to jest gorsze od tych gównianych lepiących łapek którymi się podpierdalało kartki koleżance z ławki?
nie przypominam sobie abym sie bawil w dziecinstwie zabawkami dla dzieci z autyzmem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów