Praca zespolona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Praca zespolona
o kurwa
Wydaje mi się, że widać złamanie górnej szczęki i twarzoczaszki.
PabloSkills napisał/a:
Wydaje mi się, że widać złamanie górnej szczęki i twarzoczaszki.
ja widzę rozjebany ryj i wylatujący język z braku zębów.
To się dopiero nazywa zespół downa
Ciekawe czy go lubił.
Genialne kurwa hehh
Kolega opowiadał jak pomagał w świniobiciu,dwóch gości było pijanych i jeden drugiemu obuchem walnął w łeb ,zamiast dla świni,oczywiście pijany przeżył,swiniu ubili.
Pan trzymacz "szpilki" tuż przed uderzeniem nieco ją opuścił. Gdyby trzymał nieruchomo, to może młotek nie spotkałby się z twarzą
andrzejrobert75 napisał/a:
Kolega opowiadał jak pomagał w świniobiciu,dwóch gości było pijanych i jeden drugiemu obuchem walnął w łeb ,zamiast dla świni,oczywiście pijany przeżył,swiniu ubili.
Nooo, w akalicy Białostoka zawsze wesoło
Wyrwał mu górnego mleczarka -ósemke.
Od początku było widać, ze to nie moze pójść w dobrą stronę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów