📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
maja to we krwi, przeznaczenie nie oszukasz, odkurzacz odkurza, murzyn zbiera bawelne
Troche prawdy w tym jest, jakby kazdy murzyn popelnil samobojstwo...
O co wam chodzi?
Oczywiście że mogą zmienić świat i to na lepszy.
Przydałby mi sięnowy sługus za 2 $ miesięcznie, ooo tak bardzo by to zmieniło MOJE życie i to na lepsze, zakładam że wasze też
Oczywiście że mogą zmienić świat i to na lepszy.
Przydałby mi sięnowy sługus za 2 $ miesięcznie, ooo tak bardzo by to zmieniło MOJE życie i to na lepsze, zakładam że wasze też
Wy się kurwa śmiejecie, a w USeju namnożyło się ich więcej niż karaluchów. Gówniany elektorat rośnie w siłę, każdy głos liczy się tak samo. Prezydent już jest bambusem, namnoży się ich jeszcze więcej, a przegłosują wszystkie pro-murzyńskie ustawy i partie.
To samo ciapaci - wystarczy zobaczyć co się dzieje w UK czy Szwecji, bądź Danii - idź pan w chuj!
TAK they can change the world. First Murrica then rest of the world! (nie chciało mi się fotoszopować)
To samo ciapaci - wystarczy zobaczyć co się dzieje w UK czy Szwecji, bądź Danii - idź pan w chuj!
TAK they can change the world. First Murrica then rest of the world! (nie chciało mi się fotoszopować)
Śmiejcie się śmiejcie, a ja tylko przypomnę :
Cytując M. Mead:
Nigdy nie wątp, że mała grupa myślących i oddanych obywateli może zmienić świat. Istotnie, to jedyny sposób, który kiedykolwiek mógł.
Nigdy nie wątp, że mała grupa myślących i oddanych obywateli może zmienić świat. Istotnie, to jedyny sposób, który kiedykolwiek mógł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów