Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mieliście huje z konfederacji zająć się obniżaniem podatków ? a zamiast tego fetor intelektualnego kału i szkalowanie LGBT tacy z was wolnościowcy
Se kurwa obniż podatki gdzie PiS ma jebaną większość w Sejmie a prezydencki to Duduś. Wiesz jak to działa, czy za młody jesteś?
A może cały ten Margot to po prostu typ, który ma mniej niż 180 cm wzrostu?
Też mam mniej niż 180 cm i nie jestem niedorozwinięty
Nie mieliście huje z konfederacji zająć się obniżaniem podatków ? a zamiast tego fetor intelektualnego kału i szkalowanie LGBT tacy z was wolnościowcy
Póki co sejmowa komisja regulaminowa, spraw poselskich i immunitetowych (serio to istnieje) wystąpiła z inicjatywą ustawodawczą dot. projektu zakładającego podwyżkę wynagrodzeń dla parlamentarzystów, którą przyjęła jednogłośnie. Dlaczego jednogłośnie?
Bo tak przedstawia się skład komisji:
PiS - 8
PO-KO - 5
Kukiz15 - 1
PSL-KP - 1
Konfederacja - 0
Ja pierdole ty jesteś po prostu kompletnym debilem który o polityce ma tyle pojęcia co ja z szyciem na maszynie. A po bólu dupy wnioskuję, że jedynymi twoimi zainsteresowaniami są pedaly, faceci w sukienkach i spasione lesby...
Nie mieliście h*je z konfederacji zająć się obniżaniem podatków ? a zamiast tego fetor intelektualnego kału i szkalowanie LGBT tacy z was wolnościowcy
Jak w 7 klasie będziecie mieć WOS czy coś podobnego to się dowiesz dlaczego.
Se kurwa obniż podatki gdzie PiS ma jebaną większość w Sejmie a prezydencki to Duduś. Wiesz jak to działa, czy za młody jesteś?
Wiem jak kurwa działa polityka mam namyśli że nikt nie głosuje na tak zwanych wolnościowców bo własnie zajmujecie się odpałami jak szkalowanie kobiet niepełnosprawnych i gejów zamiast edukować o ekonomi i niskich podatkach
Wiem jak kurwa działa polityka mam namyśli że nikt nie głosuje na tak zwanych wolnościowców bo własnie zajmujecie się odpałami jak szkalowanie kobiet niepełnosprawnych i gejów zamiast edukować o ekonomi i niskich podatkach
Weź się spakuj z całą rodziną na taczkę i zjedź z górki...
Kolejny troll, polecam ignorowanie typa...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów