📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na jakiś czas odechce mu się otwierania nawet gęby.
Halman napisał/a:
w celu?
Gęstrza ciecz i wyższa temperatura wrzenia. Wpisz w google "wrzątek z cukrem" i w pierwszym, linku masz info że baba zabiła chłopa tą mieszanką i że umierał w straszliwych męczarniach.
P.S Sadol bawi i uczy
Halman napisał/a:
w celu?
wyższa temperatura wrzenia + gęstsza substancja, która trudniej odparowuje i dłużej trzyma się skóy. Gorący syrop.
Cudowny materiał w ten leniwy dzionek
Nowin napisał/a:
Gęstrza ciecz i wyższa temperatura wrzenia. Wpisz w google "wrzątek z cukrem" i w pierwszym, linku masz info że baba zabiła chłopa tą mieszanką i że umierał w straszliwych męczarniach.
P.S Sadol bawi i uczy
Potwierdzam, udzielałem pierwszej pomocy po opażeniu świeżo zalaną herbatą z 6 łyżkami cukru. Nigdy nie zapomnę tego dźwięku odklejanych getrów od skóry. P.S. Z cyklu Sadol bawi i uczy, zanim ściągniesz ubrania po oparzeniu gęstą cieczą lej lodowatą wodę. Woda w pierwszej kolejnośći, gdyż te parę sekund robi kolosalną różnicę. Woda przeniknie od razu przez ciuchy do skóry, a tak ściąganie ubrań zajmuje dobrą chwilę i powoduję uszkodzenie naskórka.
Szkoda, że nie miał gorącej smoły na podorędziu....
Smokw napisał/a:
Potwierdzam, udzielałem pierwszej pomocy po opażeniu świeżo zalaną herbatą z 6 łyżkami cukru. Nigdy nie zapomnę tego dźwięku odklejanych getrów od skóry. P.S. Z cyklu Sadol bawi i uczy, zanim ściągniesz ubrania po oparzeniu gęstą cieczą lej lodowatą wodę. Woda w pierwszej kolejnośći, gdyż te parę sekund robi kolosalną różnicę. Woda przeniknie od razu przez ciuchy do skóry, a tak ściąganie ubrań zajmuje dobrą chwilę i powoduję uszkodzenie naskórka.
Dzięki stary, cenna rada, szczególnie dla posiadaczy kaszojadów. Pracowałem w pogotowiu opiekuńczym z dzieciakiem oblanym od góry wrzątkiem. Rodzice bali się iść do lekarza bo zabrano im już dwójkę dzieciaków i nie chcieli żeby ten skończył w bidulu. Jak się zaczęło paprać to dopiero poszli. Chłopak wygląda jak lalka Ken włożona do budaprenu. Straszne. A tu każda sekunda ważna.
Niezłe, musze zapamiętać
Ludzkość poszła do przodu, mamy XXI wiek, latamy w kosmos, komputery, amfetamina a wrzątek zawsze działa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów