18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Mój kawał wytworzony na poczekaniu
z................u • 2010-10-07, 0:16
Polska rok 2014. Wraca zapłakane, adoptowane przez pedałów dziecko ze szkoły, przeciera czerwone oczy i mówi do czytającego gazetę ojca popijającego kawę z nogą założoną na nogę.
- Tato, dzisiaj mnie mały, wygłodniały rumun pod szkołą uderzył.
Na to ojciec zrywa się z krzesła wielce zbulwersowany.
- Następnym razem synku, temu małemu, brudnemu gówniarzowi oddaj.
Następnego dnia wraca dziecko pedałów ze szkoły, tym razem nie zapłakane i nie pobite.
Ojciec pedał podbiega do synka i mówi. I jak oddałeś mu ?
Chłopiec podnosi dumnie głowę do góry. Tak ale tylko z serem, kanapkę z kurczakiem zostawiłem dla siebie.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A................o 2010-10-07, 3:20 20
Rzeczy kurwa wiście, to chyba u Ciebie na wsi planujecie sobie taki kurwa pedalski piknik na 2014 ale nie mieszaj w to POLSKI...
Zgłoś
z................u 2010-10-07, 14:04 2
tak cię zaczną pedały na tym pikniku dymać Apollo, że wylecisz poza orbitę, koleś nie użyje prezerwatywy, który ma przy okazji wirusa HIV , ty tylko będziesz mógł cicho wrzasnąć ''Houston mamy problem''
Zgłoś
boocheno 2010-10-07, 15:58 2
fake... w 2012 będzie koniec świata przecież
Zgłoś
billionaire 2010-10-07, 16:39 7
błagam Cię, nie twórz nic więcej na poczekaniu. To się nadaje do czasopisma 'dobra nowina'
Zgłoś
tony.soprano 2010-10-07, 19:36 2
słabe w chuj, odpuść sobie wymyślanie kawałów
Zgłoś
KielJinLing 2010-10-07, 19:36 1
Dobry pomysł miałeś, nawet fajnie wyszło. Sęk w tym, że nie śmieszne. Ale kombinuj, kiedyś Ci się uda
Zgłoś
Dildo 2010-10-07, 19:38
mi sie podoba, dajesz wiecej.
Zgłoś
R................e 2010-10-07, 19:58
Nie kumam.
Zgłoś
perun88 2010-10-07, 20:01 6
Dildo napisał/a:

mi sie podoba, dajesz wiecej.

nick masz zajebisty... więc wszystko co z pedałami związane ci się będzie podobać
Zgłoś
s................y 2010-10-07, 20:06
Po pierwsze strasznie słabe, nie twórz więcej dla dobra narodu.

Po drugie na chuj info, że dziecko jest adoptowane przez pedałów? Nie ma to żadnego wpływu na puęntę!

Kawał raczej wymyślony na siłę.
Zgłoś
RHGM 2010-10-07, 20:48 1
Jakby to powiedział Słowacki - "Weeeeź spierdalaj."
Zgłoś
S................z 2010-10-07, 21:27
1/10 Strasburgerów...
Zgłoś
S................y 2010-10-07, 21:34 1
Polska rok 2014. Wraca zapłakane, adoptowane przez pedałów dziecko ze szkoły, przeciera czerwone oczy i mówi do czytającego gazetę ojca popijającego kawę z nogą założoną na nogę.
- Tato, dzisiaj mnie mały, wygłodniały rumun pod szkołą uderzył.
Na to ojciec zrywa się z krzesła wielce zbulwersowany.
- Następnym razem synku, temu małemu, brudnemu gówniarzowi oddaj się.
Następnego dnia wraca dziecko pedałów ze szkoły, tym razem nie zapłakane i nie pobite.
Ojciec pedał podbiega do synka i mówi. I jak dałeś mu?
Chłopiec podnosi dumnie głowę do góry. Tak ale tylko grote nestle, kanapkę zrobię z wami...

inna równie zjebana wersja
Zgłoś
mammon 2010-10-07, 22:54
rumuny w 2014 roku??!! no Ja myślę że do tej pory to wyginą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem